Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Visa ändringshistorik för kampanjgrupper och resultatplaner

Du kan använda ändringshistoriken för att granska information om ändringar som har gjorts i inställningarna för kampanjgruppen och resultatplanen, inklusive

• det datum då objekten skapades
  • om kampanjgruppen innehåller kampanjer eller om den är tom
  • om en budgetbudstrategi har aktiverats i en plan
  • ändringar i datumintervallet för en resultatplan.

Visa ändringshistorik för kampanjgrupp eller resultatplan

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Gå till ett underordnat konto.
  3. Klicka på Ändringshistorik i sidmenyn till vänster.
    • Rapporten visar alla ändringar som inträffade på underkontonivå och lägre.
  4. Välj ett tidsintervall i det övre högra hörnet.
  5. Så här filtrerar du kolumnen Ändring för att se ändringar i kampanjgrupper och resultatmål:
    1. Klicka på Lägg till filter ovanför rapporttabellen.
    2. Välj Objekt ändrat.
    3. Välj Kampanjgrupp eller Resultatmål
    4. Klicka på Använd.
  6. Markera kryssrutan för de ändringar du vill visa.

Så här visar du information om och resultat för massredigeringar i ett konto:

1. Klicka på Lägg till filter ovanför rapporttabellen.
  2. Välj Verktyg.
  3. Välj Massredigeringar
  4. Klicka på Använd.