Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Övervaka uppladdningar

Visa status och historik för uppladdningar

I listan Uppladdningar i nya Search Ads 360 visas information om status för massredigeringar och konverteringar som du har laddat upp. Listan som visas automatiskt när du startar en uppladdning visar uppladdningar som för närvarande pågår tillsammans med en historik över uppladdningar som har slutförts.

Om du inte redan är på sidan Uppladdningar kan du följa de här anvisningarna för att visa listan Uppladdningar för massredigeringar:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager, sub-manager, or client account.
  3. Öppna Verktyg och inställningar.
  4. Klicka på Uppladdningar under Massåtgärder.

Förhandsgranskning av uppladdningar som fortfarande behandlas visas i listan Förestående åtgärder.

Så här visar du listan Uppladdningar för konverteringsuppladdningar:

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager, sub-manager, or client account.
  3. Öppna Verktyg och inställningar.
  4. Klicka på Konverteringar under Mätning.
  5. Klicka på Uppladdningar i fältet till vänster.

Så fungerar uppladdningstabellen

I tabellen nedan ser du vilka kolumner som finns i uppladdningstabellen. Informationen i tabellen avser slutförda uppladdningar.

Kolumnnamn Beskrivning

Användare/datum och tid

• Användaren som laddade upp filen
  • Datum och tid för uppladdning.
Ägare Id för förvaltarkonto eller underordnat förvaltarkonto där filen laddades upp
Status
  • Bearbetning: Överföringen bokas i Search Ads 360 eller skickas till motorn.
  • Slutförd: Inga fel, filen har laddats upp
  • Slutfört med fel: filen har delvis laddats upp, fel påträffades på rader
Källa

Filuppladdning

Det ska alltid vara Filuppladdning för uppladdningstabellen. Värdena kan ändras när du visar Alla massåtgärder.

Uppladdningstyp

Ändringar i dina konton

• Facebook-kampanjer
  • Sökmotorspårning: Yandex
  • Sökmotorspårning: Qihoo/360.cn
  • Sökmotorspårning: adMarketplace
  • Sökmotorspårning: Naver
  • Sökmotorspårning: annan sökmotor
  • Sökmotorspårning: Yahoo! JAPAN Ads
  • Socialt: Mediaocean (4C Insights)
  • Socialt: Brand Networks
  • Socialt: Smartly
  • Socialt: Meta Business Suite
  • Socialt: Sprinklr
Filkälla

<Första delen> + <andra delen>

Första delen:

• Manuellt
  • Schemalagt

Andra delen:

• Lokal fil
  • Google Kalkylark
  • HTTP
  • HTTPS
  • FGK
  • SFTP
  • Google-ägd SFTP
Fil Visar namnet på en fil som överförts.
Ändringar
  • Klart: Antal rader som bearbetats
  • Antal fel (om tillämpligt)
  • Antal berörda konton
Åtgärder eller nästa steg
  • Ångra
  • Hämta resultat
  • Hämta alla
  • Hämta fel
  • Misslyckades
Varaktighet Du kan se uppladdningens längd här.

Läs mer om hur du visar och åtgärdar fel i massuppladdningar.