Verkkopalvelun varaaminen

Kun yrityksellä on profiilissaan Verkkopalvelu-vaihtoehto, voit varata palvelun, joka tarjotaan online-videoalustan kautta.

Tee ennen palvelun varaamista seuraavat asiat:

• Tutustu palvelun kuvaukseen nähdäksesi, täytyykö sitä varten toimittaa joitakin materiaaleja.
  • Varaa tarvittavat materiaalit valmiiksi.

Verkkopalveluiden maksaminen

Tärkeää: Käytettävissä on erilaisia maksutapoja. Tutustu palvelun kuvaukseen ennen palvelun varaamista.

Joissain palveluissa

• voidaan edellyttää maksamista kassalla
  • voidaan lähettää erillinen sähköposti, jossa on maksuohjeet
    • varausta ei voi tehdä loppuun asti ennen kuin se on maksettu
  • voi olla käytössä vain lahjoitus.

Apua teknisiin ongelmiin

Google ei vastaa minkään verkkopalveluun käytettävän videoalustan turvallisuudesta.