Varauksen tekeminen

Katso, miten voit tehdä varauksia erityyppisiin yrityksiin tai ostaa niistä lippuja. Voit myös liittyä tai pyytää liittämistä ravintolan jonotuslistalle, jos yritys on ottanut tämän ominaisuuden käyttöön. Lue ohjeet jonotuslistalle liittymiseen.

Kauneus

1. Etsi haluamasi yritys Google Haun, Mapsin tai Google Assistantin avulla.
  2. Klikkaa yrityksen tietopaneelista Varaa verkossa.
    Vinkki: Jos tietopaneelissa ei ole varausmahdollisuutta, yritys ei ole ottanut Googlen kautta varaamista käyttöön.
  3. Etsi haluamasi palvelu. Verkkopalvelut on merkitty kuvakkeella online services.
  4. Klikkaa Varaa ja sitten valitse haluamasi päivämäärä ja aikaväli.
  5. Jos haluat vaihtaa valitsemaasi palvelua, klikkaa Palvelut-kohdasta avausnuolta Drop down arrow tai Näytä lisää.
  6. (Valinnainen vaihe, joka ei ole käytettävissä kaikkien yritysten kanssa) Valitse Työntekijä-kohdasta haluamasi työntekijä, esimerkiksi vakikampaajasi. Voit valita työntekijän myös myöhemmin muokkaamalla varaustasi.
  7. Näet listan saatavilla olevista ajoista, joista voit valita tarkan ajan ja palvelun.
  8. Yrityksestä riippuen maksat joko varaushetkellä tai paikan päällä. Täytä ponnahdusikkunaan tarvittavat tiedot.
  9. Klikkaa alareunasta Varaa tai Lähetä pyyntö.

Kuntoilu

1. Etsi haluamasi yritys Google Haun, Mapsin tai Google Assistantin avulla.
  2. Klikkaa yrityksen tietopaneelista Varaa verkossa.
    Vinkki: Jos tietopaneelissa ei ole varausmahdollisuutta, yritys ei ole ottanut Googlen kautta varaamista käyttöön.
  3. Valitse päivämäärä.
  4. Valitse haluamallesi tunnille tai palvelulle aika. Verkkotunnit ja ‑palvelut on merkitty kuvakkeella online services.

5. (Valinnainen vaihe, joka ei ole käytettävissä kaikkien yritysten kanssa) Valitse Työntekijä-kohdasta haluamasi työntekijä, esimerkiksi lempijoogaohjaajasi. Voit valita työntekijän myös myöhemmin muokkaamalla varaustasi.
  6. Klikkaa Varaa nyt.
  7. Yrityksestä riippuen maksat joko varaushetkellä tai paikan päällä. Täytä ponnahdusikkunaan tarvittavat tiedot.
  8. Klikkaa Varaa.

Ruokailu

1. Etsi haluamasi yritys Google Haun, Mapsin tai Google Assistantin avulla.
  2. Klikkaa Varaa pöytä.
    Vinkki: Jos tietopaneelissa ei ole varausmahdollisuutta, yritys ei ole ottanut Googlen kautta varaamista käyttöön.
  3. Valitse seurueen koko sekä päivämäärä ja kellonaika.
  4. Valitse saatavilla olevista ajoista haluamasi.
  5. Tee ponnahdusikkunassa nämä asiat:
    1. Tarkista yhteystietosi.
    2. Lisää mahdolliset erikoistoiveet.
  6. Klikkaa Varaa tai Lähetä pyyntö.

Kotipalvelut

1. Etsi sopiva palveluntarjoaja Paikallisista palveluista.
  2. Jos aikoja on vapaana, klikkaa Aikataulu.
  3. Valitse haluamasi palvelu.
  4. Valitse päivämäärä ja saapumisaikaväli.
  5. Lisää halutessasi viesti palveluntarjoajalle.
  6. Täytä yhteystiedot.
  7. Lisää toimipisteen osoite.

Yritykset, joiden nimen vieressä ja profiilisivulla on merkki , ovat Googlen takaamia.

Tehtyäsi varauksen saat vahvistussähköpostin, josta näet varauksen tiedot. Jos olet ostanut lippuja, saat lisäksi ajanvarausohjelmiston toimittajalta sähköpostin, jonka liitteenä liput ovat.

Varauksen pyytäminen

Joidenkin yritysten on ehkä vahvistettava tai hylättävä varauksesi sen jälkeen, kun olet lähettänyt pyynnön. Jos ajanvarausohjelmistoa ei ole käytettävissä, Google Assistant voi mahdollisesti soittaa yritykseen puolestasi (maasta ja palvelun saatavuudesta riippuen). Kun yritys on vastaanottanut pyyntösi, saat toisen sähköpostin, jossa varauspyyntösi joko vahvistetaan tai hylätään.

Tärkeää: Varauksesi ei ole valmis, ennen kuin olet saanut siitä vahvistuksen Varaa Googlen kautta ‑sivustolta.