Fer una reserva

Obteniu informació sobre com podeu fer una reserva o comprar entrades en diferents tipus d'empreses. També podeu unir-vos a la llista d'espera dels restaurants participants o sol·licitar unir-vos-hi. Obteniu informació sobre com podeu unir-vos a la llista d'espera.

Bellesa

1. Per trobar l'empresa en què voleu fer una reserva, utilitzeu la Cerca de Google, Maps o l'Assistent de Google.
  2. Al tauler de coneixement de l'empresa, feu clic a Reserva en línia.
    Consell: si l'empresa no té l'opció de reserva al seu tauler de coneixement, vol dir que no està configurada per rebre reserves a través de Google.
  3. Cerqueu el servei que vulgueu. Els serveis en línia estan marcats amb online services.
  4. Feu clic a Reserva i, a continuació, seleccioneu la data i l'interval de temps que vulgueu.
  5. Per canviar el servei seleccionat a "Serveis", feu clic a la fletxa de menú desplegable Drop down arrow o a Mostra'n més.
  6. (Pas opcional no disponible per a totes les empreses) A "Personal", és possible que pugueu seleccionar el membre del personal que preferiu. Per exemple, el vostre barber preferit. També podreu seleccionar un membre del personal més endavant si modifiqueu la reserva.
  7. Es mostrarà una llista de les hores disponibles per a cites, des de la qual podreu seleccionar l'hora i el servei exactes que voleu reservar.
  8. En funció de l'empresa, pagueu en el moment de fer la reserva o bé presencialment. A la finestra emergent que es mostra, empleneu la informació necessària.
  9. A la part inferior, feu clic a Reserva o a Sol·licita.

Fitnes

1. Per trobar l'empresa en què voleu fer una reserva, utilitzeu la Cerca de Google, Maps o l'Assistent de Google.
  2. Al tauler de coneixement de l'empresa, feu clic a Reserva en línia.
    Consell: si l'empresa no té l'opció de reserva al seu tauler de coneixement, vol dir que no està configurada per rebre reserves a través de Google.
  3. Seleccioneu la data que preferiu.
  4. Seleccioneu una hora per a la classe o el servei que vulgueu. Les classes i els serveis en línia estan marcats amb online services.

5. (Pas opcional no disponible per a totes les empreses) A "Personal", és possible que pugueu seleccionar el membre del personal que preferiu. Per exemple, el vostre professor de ioga preferit. També podreu seleccionar un membre del personal més endavant si modifiqueu la reserva.
  6. Feu clic a Reserva ara.
  7. En funció de l'empresa, pagueu en el moment de fer la reserva o bé presencialment. A la finestra emergent que es mostra, empleneu la informació necessària.
  8. Feu clic a Reserva.

Restaurants

1. Per trobar l'empresa en què voleu fer una reserva, utilitzeu la Cerca de Google, Maps o l'Assistent de Google.
  2. Feu clic a Reserva una taula.
    Consell: si l'empresa no té l'opció de reserva al seu tauler de coneixement, vol dir que no està configurada per rebre reserves a través de Google.
  3. Seleccioneu el nombre de persones, la data i l'hora que vulgueu.
  4. Seleccioneu l'hora que preferiu a la llista d'hores de reserva disponibles.
  5. A la finestra emergent:
    1. Verifiqueu la vostra informació de contacte.
    2. Afegiu qualsevol sol·licitud especial.
  6. Feu clic a Reserva o a Sol·licita.

Serveis domèstics

1. Cerqueu el proveïdor de serveis pertinent a Serveis locals.
  2. Si està disponible, feu clic a Horari.
  3. Trieu un dels serveis de la llista.
  4. Trieu una data i un període d'arribada.
  5. Afegiu qualsevol nota rellevant per al proveïdor de serveis.
  6. Completeu la informació de contacte.
  7. Proporcioneu una adreça per a la ubicació del servei.

Les empreses que mostren la insígnia al costat del seu nom i a la seva pàgina de perfil disposen de la Protecció Google.

Un cop hàgiu completat la reserva, rebreu un correu electrònic de confirmació amb els detalls de la reserva. Si heu comprat entrades, també rebreu un correu electrònic del gestor de reserves amb les entrades adjuntes.

Sol·licita una reserva

És possible que algunes empreses hagin de confirmar o rebutjar la vostra reserva després que hàgiu enviat la sol·licitud corresponent. Si un proveïdor de reserves en línia no està disponible, l'Assistent de Google pot trucar al comerciant en nom vostre, en funció del mercat i de la disponibilitat. Un cop el comerciant hagi rebut la sol·licitud, rebreu un altre correu electrònic en què es confirmarà o rebutjarà la sol·licitud de reserva.

Important: la reserva o la cita no estan finalitzades fins que no rebeu un correu electrònic de Reserva amb Google amb la confirmació de la reserva.