Standarder for Google-udgivere

Opdateringer af politikken for videoudgivere i 2024

Fra og med den 1. april 2024 gælder nye politikker for videoudgivere for al videobeholdning, der genererer indtægt via Ad Manager-, AdMob- og AdSense-udgivere. Formålet med disse opdateringer er at tilpasse vores politikker bedre til de ændrede branchestandarder og købernes forventninger og at forenkle vores politikker, så udgivere og annoncører forstår vores krav. I den mellemliggende periode gælder de eksisterende politikker for Ad Manager-videoudgivere og politikker for AdSense-videoudgivere stadig, og vi vil gerne give en oversigt over de vigtigste forskelle mellem de eksisterende og kommende politikker:

1. Nøjagtig beholdningsbeskrivelse:
    • Vores eksisterende politik, som angiver, at udgivere skal "bruge metadata og erklæringer til at beskrive beholdningen nøjagtigt", vil fortsat gælde. Vi vil dog gerne understrege vigtigheden af, at udgivere overfører to signaler, som er vigtige for købere af programmatic-videoer: For Ad Manager-udgivere er dette feltet vpmute og det nye felt plcmt, der understøtter dette års IAB OpenRTB-videoopdatering.
    • Udgivere skal sende det komplette sæt videoannoncetagparametre, herunder beskrivelseswebadresser og annonceplaceringsstørrelse, for at forbedre opdagelsen og gennemsigtigheden for køberne og for at forbedre indtægtsgenereringen.
    • Tilpasning i forhold til de seneste IAB OpenRTB video.plcmt-definitioner fjerner behovet for at tydeliggøre eksempler, der ikke bør anses for at være instream.
  2. Understøttede implementeringer:
    • Ud over IMA SDK angiver den nye politikformulering også det generelt tilgængelige programmatiske adgangsbibliotek (PAL SDK) som en mulighed for "instream"- eller "ledsagende indhold"-videoplaceringer.
    • I forbindelse med placeringer uden for en videoafspiller skal udgivere bruge GPT eller GMA SDK til at tjene penge på "mellemliggende" eller "selvstændige" videoplaceringer.
  3. Vær med til at sikre annoncørerne større værdi:
    • Der er fortsat fokus på, at videoindhold eller styringselementer ikke blokeres eller ikke fungerer.
    • Vi har opdateret videopolitikkerne for at specificere, at lydannoncer ikke må anmodes om eller vises på videoplaceringer med lyden slået fra.
    • Vi har fjernet krav om standardbilledformater og minimumsstørrelser, da køberne korrekt kan identificere og målrette mod den beholdning, de ønsker, baseret på signaler for placeringsstørrelse.
  4. Respekt for brugerne:
    • Vi præciserer vores politikker vedrørende autoplay-adfærd:
      • Kun én videoplacering kan afspilles automatisk med lyd ad gangen, og kun én placering af typen "Instream" eller "Ledsagende indhold" kan afspilles automatisk i visningen ad gangen.
      • Placeringer med automatisk afspilning kan først starte afspilningen, når 50 % af annonceenheden er synlig.
    • Vi har fjernet omtaler af den samlede varighed af videoannoncer, da der allerede er en eksisterende politik vedrørende flere annoncer end udgiverindhold.
    • De nye politikker indfører betingelser for "klæbende" videoannoncer, der fremhæver behovet for mulighed for afvisning. I henhold til en tidligere politikopdatering kan "Mellemliggende" og "Selvstændige" placeringer nu være forankret i klæbende enheder via GPT SDK. Enhver placering af "Instream" og "Ledsagende indhold" skal stadig først gengives i brødteksten på siden, før der skiftes til en klæbende placering.

Det er vigtigt at bemærke, at de generelle politikker for Google-udgivere stadig gælder. Selvom disse politikker beskriver minimumskravene for indtægtsgenerering på videobeholdningen, kan forskellige videoimplementeringer og -signaler medføre forskellige niveauer af indtægtsgenerering fra forskellige købere. Standardbilledformater (4:3 eller 16:9 for videoer i liggende format; 3:4, 4:5 eller 9:16 for videoer i stående format; 1:1 for videoer i kvadratisk format) og hørbare placeringer resulterer generelt i en højere indtægtsgenerering. for at få flere oplysninger. Vi anbefaler, at partnere eksperimenterer for at finde den konfiguration, der fungerer bedst for dem. Med disse nye politikker mener vi generelt, at vi går skridtet videre i forhold til at øge gennemsigtigheden for køberne, opretholde vores høje standarder for beholdningens sundhed og optimere den værdi, vi giver vores udgivere.