Indhold, som skjuler annoncer, der vises af Google

Vi tillader ikke indhold der:

• Skjuler annoncer, der vises af Google, helt eller delvist.

Tips vedrørende denne begrænsning

Ads Interfering: Content obscuring Google-served ads | Google Publisher Restrictions

Udgivere skal undgå websitelayouts, hvor indholdet helt eller delvist skjuler Google-annoncer. Denne type layouts gør det svært for brugerne at skelne mellem indhold og annoncer.

Her er nogle flere forslag, som kan hjælpe dig med at overholde politikken vedrørende indhold, der skjuler annoncer:

• Sørg for at gøre plads til annoncer, når du designer dit website. Sørg for, at der er plads nok mellem annoncerne og sidens styringselementer. På et website med spil bør du f.eks. forsøge at undgå at placere annoncerne for tæt på spillets styringselementer. Vi anbefaler normalt, at der er en afstand på mindst 150 pixels mellem Flash-afspilleren og annoncen.
  • Vi anbefaler, at du undlader at bruge indkapslet svævende tekst, da denne type layout gør det vanskeligt for brugerne at skelne mellem indholdet og annoncer, og det kan medføre, at indhold skjuler annoncer.

Eksempel 1

Eksempel 2

Eksempel 3

Eksempel 4

I ordlisten kan du få flere oplysninger om de ofte benyttede politiktermer og deres betydning.