Overholdelse af sanktioner

Google er forpligtet til at overholde de sanktioner og eksportreguleringer, der er indført af myndighederne OFAC (Office of Foreign Assets Control), som hører under det amerikanske finansministerium, og Bureau of Industry & Security, som hører under det amerikanske handelsministerium, og andre gældende sanktioner. Googles produkter for udgivere er derfor ikke tilgængelige for udgivere i følgende lande og områder:

• Krim
  • Cuba
  • De såkaldte republikker DNR (Folkerepublikken Donetsk) og LNR (Folkerepublikken Lugansk)
  • Iran
  • Nordkorea
  • Syrien

Googles produkter for udgivere må heller ikke bruges på vegne af en part i de lande eller regioner, der er angivet på listen ovenfor.

Googles produkter for udgivere er desuden ikke tilgængelige for juridiske enheder eller enkeltpersoner, der er underlagt begrænsninger i henhold til gældende handelssanktioner og eksportlove. Googles produkter for udgivere er heller ikke tilgængelige for juridiske enheder eller enkeltpersoner, der ejes eller styres af eller handler på vegne af sådanne juridiske enheder eller enkeltpersoner, der er underlagt begrænsninger.

Udgivere skal også overholde de relevante sanktioner og eksportbestemmelser, heriblandt OFAC-sanktionerne, og forpligte sig til ikke at foretage handlinger, der medfører, at Google overtræder disse bestemmelser. Du må ikke bruge Googles produkter for udgivere på vegne af juridiske enheder eller enkeltpersoner, der er underlagt begrænsninger. Du må heller ikke bruge Googles produkter for udgivere på vegne af juridiske enheder eller enkeltpersoner i lande eller regioner, der er underlagt sanktioner.

Tips vedrørende denne politik

Sanctions compliance | Google Publisher Policies

Senest tilføjede områder

Hvis du er bosiddende på en lokation, der for nylig er blevet underlagt OFAC-sanktionerne, suspenderes din konto.

Der er hverken mulighed for undtagelser eller udvidede perioder. Hvis du mener, at din konto ikke skulle være blevet suspenderet, skal du bruge denne kontaktformular til at anmode om en appel.

Kontoadgang i områder, der er underlagt sanktioner

Selvom din konto ikke befinder sig i et land eller område, der er underlagt sanktioner, kan du alligevel godt blive påvirket af sanktionen. Hvis du er fysisk til stede i et land eller område, der er underlagt sanktioner, vil du ikke kunne logge ind på din udgiverkonto. Du kan dog stadig få adgang til Hjælp til Google-produkter for udgivere, som ikke kræver, at du logger ind.

Akkumuleret saldo for eksisterende konti

Vi udbetaler kun akkumulerede saldi til berørte udgivere i den udstrækning, vi har juridisk tilladelse til det. I henhold til amerikansk lov er der således ikke blevet behandlet betalinger på Krim siden den 1. februar 2015.

I ordlisten kan du få flere oplysninger om de ofte benyttede politiktermer og deres betydning.