Better Ads Standards

Det er ikke tillatt å

Tips for å forstå retningslinjene

Better Ads Standards | Google Publisher Policies

Better Ads Standards er basert på omfattende brukerundersøkelser utført av Coalition for Better Ads om hvilke annonseformater og annonseopplevelser brukerne synes er mest irriterende og forstyrrende. Så langt har Coalition for Better Ads utført undersøkelser blant mer enn 66 000 brukere i land som representerer 70 % av det globale annonseringsforbruket på nettet.

Publisister og annonsører som overholder standarden, får en rekke fordeler, blant annet disse:

• Publisister som allerede overholder standarden, drar fordel av et bedret økosystem, som kan føre til en endring i annonseringsforbruket i retning av gode annonseopplevelser og/eller lavere etterspørsel fra brukere etter annonseblokkering.
  • Publisister som fjerner dårlige annonseopplevelser for å overholde standardene, sørger for at brukerne får bedre opplevelser på nettstedene deres. Dette kan føre til en økning i brukerengasjementet og en bedring i kundenes oppfatning av merkevaren.
  • Annonsører som kjøper beholdninger og produserer reklamer som overholder standarden, få kontakt med brukerne på en mer relevant og engasjerende måte. Dette gir en mer positiv opplevelse.
På nettstedet til Coalition for Better Ads, www.betterads.org, kan du finne ut mer om disse undersøkelsene, hvordan du kan overholde standardene, og hvordan bransjen tilpasser seg disse standardene.

Eksempel på mobilannonse

Eksempel på datamaskinannonse

I ordlisten kan du finne ut mer om termer som brukes ofte i retningslinjene, og hva de betyr.