Better Ads Standards (normen voor betere advertenties)

U mag het volgende niet doen:

Tips voor inzicht in dit beleid

Better Ads Standards | Google Publisher Policies

De Better Ads Standards zijn gebaseerd op uitgebreid gebruikersonderzoek door de Coalition over welke advertentie-indelingen en advertentiebelevingen consumenten het meest irritant en storend vinden. Tot nu toe heeft de Coalition onderzoek gedaan naar meer dan 66.000 consumenten in landen die 70% van de wereldwijde online advertentie-uitgaven vertegenwoordigen.

Er zijn verschillende voordelen voor zowel uitgevers als adverteerders die de standaard implementeren:

• Uitgevers die al aan de standaard voldoen, hebben voordeel van een verbeterd ecosysteem, wat kan leiden tot een verschuiving van advertentie-uitgaven naar goede advertentiebelevingen en/of een verminderde vraag van gebruikers naar advertentieblokkeringen.
  • Uitgevers die slechte advertentiebelevingen verwijderen om zich aan de standaarden te houden, bieden hun gebruikers betere belevingen op hun sites. Zo kunt u de betrokkenheid van gebruikers en de merkperceptie vergroten.
  • Adverteerders die voorraad kopen en advertentiemateriaal produceren dat voldoet aan de norm, bereiken gebruikers op een relevantere en aantrekkelijkere manier en bieden een positievere algehele beleving.
Op de site van de Coalition for Better Ads, www.betterads.org, kunt u meer informatie vinden over het onderzoek, hoe u de standaarden implementeert en hoe de branche dit probleem aanpakt.

Voorbeeld voor mobiel

Voorbeeld voor desktop

Meer informatie over de veelgebruikte beleidstermen en wat deze betekenen is te vinden in de woordenlijst.