Better Ads Standards

Du må ikke gøre følgende:

• Placere annoncer, der vises af Google, på skærmbilleder, som ikke overholder Better Ads Standards. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige typer ikke-tilladte annonceoplevelser på websitet for Coalition for Better Ads.

Tips vedrørende denne politik

Better Ads Standards | Google Publisher Policies

Better Ads Standards er baseret på omfattende brugerundersøgelser foretaget af Coalition for Better Ads om, hvilke annonceformater og annonceoplevelser forbrugerne synes er mest irriterende og forstyrrende. Indtil nu har Coalition for Better Ads foretaget undersøgelser med inddragelse af mere end 66.000 forbrugere i lande, der repræsenterer 70 % af annonceringsudgifterne på verdensplan.

Der er en række fordele for både udgivere og annoncører, der implementerer standarden:

• Udgivere, der allerede overholder standarden, drager fordel af et forbedret økosystem, hvilket kan medføre et skift i annonceringsudgifterne til gode annonceoplevelser og/eller et mindsket behov for annonceblokering hos brugerne.
  • Udgivere, der har fjernet dårlige oplevelser for at overholde standarderne, kan give deres brugere bedre oplevelser på deres websites. Dette kan potentielt øge brugerengagementet og forbedre brandopfattelsen.
  • Annoncører, der køber beholdning og skaber annoncemateriale, der overholder standarderne, vil nå ud til brugerne på en mere relevant og interessant måde, hvilket giver en mere positiv overordnet oplevelse.
Gå til websitet for Coalition for Better Ads, www.betterads.org, for at få flere oplysninger om undersøgelserne og om, hvordan standarderne implementeres, samt hvad der gøres inden for branchen i bestræbelserne på at løse dette problem.

Eksempel på mobilannonce

Eksempel på annonce til computere

I ordlisten kan du få flere oplysninger om de ofte benyttede politiktermer og deres betydning.