Sprängämnen

Är innehåll som

• marknadsför försäljning av produkter som är utformade för att explodera och som kan orsaka skada på personer eller egendom i närheten.

Exempel: spikbomber, kemiska bomber, smällare, granater, exploderande fyrverkeripjäser

• innehåller anvisningar för montering, förbättring eller införskaffande av sprängladdningar.

Exempel: guider för bombtillverkning, programvara eller utrustning för 3D-utskrift av delar av granater, bomber eller annan sprängutrustning.

Tips för att tolka denna begränsning

Bilden till höger visar exempel på innehåll om sprängämnen. Annonser som visas i sådant innehåll har begränsad efterfrågan. Bilden till vänster visar ett exempel på utbildningsmaterial och faktabaserade rapporter om sprängämnen. Sådana annonser kan visas obegränsat.

Läs mer om termer som ofta används i policyer och vad de betyder i ordlistan