Otillåtna läkemedel och kosttillskott

Är innehåll som

• marknadsför försäljning av icke godkända läkemedel och kosttillskott.

Exempel: allt på denna icke uttömmande lista över otillåtna läkemedel och kosttillskott, produkter som innehåller efedra, naturläkemedel och kosttillskott med aktiva farmaceutiska eller farliga ingredienser, produkter med namn som är förvillande lika ett icke godkänt läkemedel, kosttillskott eller kontrollerat ämne

Tips för att tolka denna begränsning

Unapproved Pharmaceuticals and Supplements Content | Google Publisher Policies

Bilderna till höger nedan visar exempel på onlineförsäljning av otillåtna läkemedel och kosttillskott. Annonser som visas i sådant innehåll har begränsad efterfrågan. Bilderna till vänster visar exempel på utbildningsmaterial om receptbelagda läkemedel. Sådana annonser kan visas obegränsat.

Läs mer om termer som ofta används i policyer och vad de betyder i ordlistan