Övriga vapen

Är innehåll som

• marknadsför försäljning av andra vapen som är utformade eller marknadsförs som produkter som kan skada en motståndare i sport, självförsvar eller strid.

Exempel: kaststjärnor, elchockvapen, knogjärn, pepparsprej

• marknadsför försäljning av knivar som är utformade för att ge användaren övertag i en konfrontation (bland annat produkter med dolda knivar och springknivar).

Exempel: stiletter, stridsknivar, svärdkäppar, balisonger, militärknivar, pushdaggers, kastyxor

• innehåller anvisningar för montering, förbättring eller införskaffande av produkter som täcks av detta avsnitt om andra vapen.

Tips för att tolka denna begränsning

Bilden till höger visar ett exempel på innehåll om övriga vapen. Annonser som visas i sådant innehåll har begränsad efterfrågan. Bilden till vänster visar ett exempel på utbildningsmaterial och faktabaserade rapporter om vapen. Sådana annonser kan visas obegränsat.

Läs mer om termer som ofta används i policyer och vad de betyder i ordlistan