Tobak

Är innehåll som

• marknadsför försäljning av tobak eller tobaksrelaterade produkter.

Exempel: cigaretter, cigarrer, tobakspipor, cigarettpapper, tuggtobak, e-cigaretter

Tips för att tolka denna begränsning

Bilderna till höger nedan visar exempel på onlineförsäljning av tobak och tobaksrelaterade produkter. Annonser som visas i sådant innehåll har begränsad efterfrågan. Bilderna till vänster visar exempel på utbildningsmaterial om tobak. Sådana annonser kan visas obegränsat.

Läs mer om termer som ofta används i policyer och vad de betyder i ordlistan