Abús i explotació sexuals infantils

No es permet:

• El contingut que mostra l'explotació o l'abús sexuals infantils, ni el que els promou. Això inclou tots els materials d'abús sexual infantil.
  • El contingut que posa nens en perill. Entre d'altre, els tipus següents:
    • L'assetjament a menors (per exemple, fer amistat en línia amb un nen per facilitar, ja sigui en línia o fora de línia, el contacte sexual o l'intercanvi d'imatges sexuals amb aquest nen).
    • L'extorsió sexual (per exemple, amenaçar o fer xantatge a un nen sota l'amenaça de proporcionar accés real o presumpte a imatges íntimes d'aquest nen).
    • La sexualització de menors (per exemple, contingut que mostra, fomenta o promou l'abús o l'explotació sexuals de nens).
    • El tràfic de nens (per exemple, la publicitat o la captació de nens amb finalitats d'explotació sexual comercial).

Emprendrem les mesures adequades, com ara presentar denúncies al centre nacional per a nens perduts i explotats dels Estats Units (National Center for Missing & Exploited Children) i desactivar comptes. Si sospiteu que un nen està en perill o que ha estat víctima d'abús, d'explotació o de tràfic, poseu-vos en contacte amb la policia immediatament. Si teniu dubtes sobre si s'està posant o s'ha posat en perill un nen en relació amb els nostres productes, podeu informar del comportament a Google.

Consells per entendre aquesta política

Obteniu més informació sobre els termes d'ús generalitzat a les polítiques i sobre el seu significat al glossari