Crueltat envers els animals

No es permet el següent:

• Contingut que promogui la crueltat o la violència gratuïta envers els animals.

Exemples: promoure la crueltat envers els animals amb finalitats d'entreteniment, com ara les baralles de galls o de gossos.

• Contingut que promogui la venda de productes obtinguts a partir d'espècies amenaçades o en perill d'extinció.

Exemples: venda de tigres, aletes de tauró, ivori d'elefant, pell de tigre, banyes de rinoceront o oli de dofí.

Consells per entendre aquesta política

La imatge d'exemple següent mostra el tipus de contingut que es pot considerar crueltat envers els animals.

Obteniu més informació sobre els termes d'ús generalitzat a les polítiques i sobre el seu significat al glossari