Sisällönkuvauskentät

Sisällönkuvauskenttä sisältää tietoja asiakirjasta. Google osaa tulkita tavallisia sisällönkuvauskenttiä. Voit antaa Googlelle lisätietoja sivuistasi omien sisällönkuvauskenttien avulla. Google voi luoda antamiesi tietojen avulla Rich Snippets -katkelmia tai järjestää hakutuloksia.

Jos esimerkiksi lisäät seuraavat sisällönkuvauskentät asiakirjoihisi, ne voidaan luokitella osaston, yleisön ja asiakirjan tilan mukaan.

<meta name="department" content="legal" />

<meta name="audience" content="all" />

<meta name="doc_status" content="draft" />

Seuraavan sisällönkuvauskentän avulla annat käyttäjille mahdollisuuden järjestää hakutuloksia (järjestäminen toimii vain numeroarvoilla):

<meta name="rating" content="5" />

Jokainen sisältömäärite voi sisältää korkeintaan 1 024 merkkiä. Täsmähaku käsittelee korkeintaan 50 sisällönkuvauskenttää sivua kohden, mutta suosittelemme lisäämään paljon vähemmän sisällönkuvauskenttiä. Täsmähaku käsittelee tietoja jonkin verran muuntaessaan sisällönkuvaustietojen sisältöä PageMapseiksi. Tarkista Rich Snippets -testaustyökalun avulla, että Google osaa tulkita sisällönkuvauskenttäsi.

Google tunnistaa valmiiksi seuraavien sisällönkuvauskenttien sisällön, eikä käytä niiden tietoja hakutulosten järjestelyyn, painottamiseen tai suodattamiseen:

<meta name="description" content="A description of the page" />

<meta name="robots" content="..., ..." />

<meta name="keywords" content="..., ..." />

<meta name="revisit-after" content="..." />

<meta name="generator" content="...." />
<meta name="googlebot" content="..." />

<meta name="mssmarttagspreventparsing" content="..." />

<meta name="no-cache" content="..." />

<meta name="google" content="notranslate" />
<meta name="google-site-verification" content="..." />

<meta name="verify-v1" content="..." />

<meta http-equiv="Content-Type" content="...; charset=..." />

<meta http-equiv="refresh" content="...;url=..."