Muokatut määritteet

Hakutuloskatkelman muokatuista määritteistä voi olla hyötyä. Tuotesivulla voidaan esimerkiksi esitellä mekkoa, jolla voi olla Suunnittelija- ja Tilaisuus-määritteet.

Jos haluat lisätä muokatun määritteen, luo PageMap-koodi sivusi <head>-osioon. Luo sitten DataObject-kohde kullekin kohteelle, jonka haluat näkyvän katkelmassasi. Yllä olevaa esimerkkiä varten luotiin publication-tyypin DataObject-kohde, jonka määritteet olivat author, date ja category.

<!--
  <PageMap>

<DataObject type="publication">

<Attribute name="author" value="Matti Meikäläinen"/>

<Attribute name="date" value="14.3.2009"/>

<Attribute name="category" value="Kauppa/Maailmankauppa"/>

</DataObject>

</PageMap>

-->

Voit nimetä DataObjectin ja määritteet haluamallasi tavalla, kunhan ne vain liittyvät sisältöösi. Jos käytät sisällössäsi Rich Snippets -katkelmia, älä luo DataObjecteja, jotka ovat ristiriidassa Rich Snippet -katkelmien tietotyyppien nimien kanssa.