Kieliasetukset

Voit milloin tahansa vaihtaa hakukoneesi käyttöliittymän kielen, mikä vaikuttaa esimerkiksi hakukenttään. Tämä vaikuttaa vain käyttöliittymään eikä hakukoneen palauttamiin tuloksiin. Jos haluat sen sijaan näyttää vain tietynkieliset tulokset, lisää Kielirajoitus.

Jos Kieli-asetuksen arvo on Kaikki kielet, käytetään käyttäjän selaimen kieltä.

Olemassa olevan hakukoneen kielen vaihtaminen:

1. Valitse muokattava hakukone.
  2. Vieritä Yleiskatsaus-osiossa alas Ulkoasu-kohtaan.
  3. Valitse avattavasta valikosta Kieli-kohdan alta haluamasi kieli.

Huom. Hakukoneessasi voi olla kaikenkielisiä sivustoja riippumatta käyttöliittymän kieliasetuksesta.