Programmable Search Element Paid API: ongelmia hakutuloksissa

Kun yritän avata Ohjelmoitavan hakumoottorin tuloksia, näen virheilmoituksen, jossa lukee "Hakutuloksia ei ole saatavilla tämän hakukoneen kiintiöongelman vuoksi".

Jos et ole hakukoneen omistaja tai järjestelmänvalvoja:

Ilmoita ongelmasta sivuston omistajalle.

Jos olet hakukoneen omistaja tai järjestelmänvalvoja:

Tämä virhe viittaa siihen, että hakukoneeseen liittyvä Google Cloud ‑kuluttajaprojekti on määritetty väärin tai sen päivittäinen kiintiö on täynnä.

Tarkista ensin tähän hakukoneeseen liittyvän Google Cloud -projektin omistajana Programmable Search Element Paid API:n käyttöönotto-ohjeet ja varmista, että projekti on määritetty oikein. Varmista erityisesti, että olet luonut laskutustilin ja linkittänyt kuluttajaprojektisi kyseiseen tiliin.

Tarkista seuraavaksi määritetty kiintiö. Siirry kiintiön ylläpitosivulle ja vertaa ilmoitettua päivittäistä käyttöä määritettyyn kiintiörajaan.

Jos haluat palata maksuttomaan mainoksia tukevaan hakuelementtiin, siirry lopuksi Ohjelmoitavan hakumoottorin hallintapaneeliin hakukoneen omistajan ominaisuudessa. Valitse hakukoneen kohta "Asetukset" -> "Mainokset" ja poista avain kentästä "Programmable Search Element API:n avain".