Brugervejledning vedrørende sikkerhed, garanti og lovgivning (Pixel Buds)

Her finder du produktoplysninger

Denne detaljerede brugervejledning indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed fra den folder om sikkerhed og garanti, der følger med dine Pixel Buds. Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med dit produkt.

Alle brugeroplysninger: g.co/pixelbuds/safety

Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: g.co/pixelbuds/safety

Oplysninger om garanti i det land, hvor produktet er købt, f.eks. anvisninger om, hvordan du søger erstatning: g.co/pixelbuds/warranty

Omfattende onlinehjælp: g.co/pixelbuds/support

Sikkerhedsadvarsler

ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED. LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, MATERIEL SKADE, HERUNDER SKADER PÅ DINE PIXEL BUDS, OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

For at undgå at beskadige din enhed, dit tilbehør eller tilsluttede enheder og for at reducere risikoen for personskade, ubehag, materiel skade eller andre potentielle farer skal du følge forholdsreglerne nedenfor.

Vær forsigtig, når du håndterer dine Pixel Buds. Du kan beskadige øretelefonerne, opladeetuiet eller batteriet, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer øretelefonerne eller etuiet, eller hvis du skiller produkterne ad. Sørg for, at der er god ventilation omkring opladeetuiet, når det er i brug, eller når det oplades. Brug af en beskadiget øretelefon eller et beskadiget opladeetui, beskadigede kabler eller opladning i fugtige eller støvede omgivelser kan forårsage overophedning, brand, elektrisk stød, personskade eller materiel skade. Brug ikke Pixel Buds eller opladeetuiet, hvis enhederne er beskadigede. Brug af beskadigede Pixel Buds eller et beskadiget opladeetui kan forårsage overophedning af batteriet eller personskade. Udsæt ikke øretelefonerne eller opladeetuiet for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Oplad ikke dine Pixel Buds i direkte sollys, eller når øretelefonerne eller opladeetuiet er vådt. Hvis enheden bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Pixel Buds er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer mellem 0 og 35 °C, og de bør opbevares ved omgivelsestemperaturer mellem -20 og 45 °C. Efterlad ikke enheden på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt i en bil eller i nærheden af en varmerist, da dette kan beskadige produktet, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand.

Kontakt kundeservice, og undlad at bruge dine Pixel Buds, hvis de ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget: g.co/pixelbuds/support

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere Pixel Buds eller opladeetuiet. Hvis enheden skilles ad, medfører det, at den ikke længere er vandafvisende, og handlingen kan også forårsage personskade eller beskadigelse af enheden. Øretelefonerne indeholder f.eks. en laser, der kan blive beskadiget ved adskillelse, hvilket kan udsætte dig for farlige laseremissioner, som ikke er synlige.

Opladning

Sørg for, at der er god ventilation omkring opladeetuiet, når det er i brug, eller når det oplades. Brug af beskadigede øretelefoner, et beskadiget opladeetui, beskadigede kabler eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af produktet eller anden materiel skade. Brug af beskadiget opladningstilbehør kan også beskadige enheden. Når du oplader enheden med en strømadapter, skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i nærheden, og at den er let at komme til. Undgå at oplade enheden i direkte sollys. Denne enhed er udviklet til brug sammen med en godkendt begrænset strømkilde (LPS, Limited Power Source) i henhold til IEC 60950-1 eller en strømforsyning i klasse PS1 i henhold til IEC 62368-1.

Oplad kun dine Pixel Buds med det opladeetui og kabel, der medfølger, eller med kompatibelt opladningstilbehør. Brug af ikke-kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden eller tilbehøret. Kompatibelt opladningstilbehør kan købes i Google Store og hos Google-autoriserede forhandlere (kig efter Google-mærket "Made For").

Trådløs opladning

Du kan oplade etuiet til dine Pixel Buds (2. generation) og Pixel Buds Pro trådløst via en Qi-certificeret oplader (sælges separat af andre forhandlere).

Qi-certificerede opladere har bestået sikkerhedsstandarderne for trådløs opladning, der er angivet af Wireless Power Consortium (WPC). Eksempler på Qi-certificerede opladere: Pixel Stand samt opladningsmåtter fra Belkin og Mophie.

Du kan se, om en trådløs oplader, der ikke er fra Google, er Qi-certificeret, ved at kigge efter Qi-logoet. Du kan også tjekke brugervejledningen, der fulgte med din oplader.

Vigtigt!

• Det er kun opladeetuierne til Pixel Buds (2. generation) og Pixel Buds Pro, der kan oplades trådløst.
  • Brug kun en trådløs oplader, der er Qi-certificeret.
  • Brug af ikke-kompatibelt opladningstilbehør kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden eller tilbehøret.
  • Anbring ikke metalgenstande eller magnetiske genstande mellem den trådløse oplader og dit Pixel Buds Pro-etui, da dette kan forårsage ophedning af genstanden eller forhindre enheden i at oplade korrekt. Eksempler på sådanne genstande omfatter mønter, smykker, værktøjer til SIM-bakken og kreditkort.

Langvarig varmeeksponering

Pixel Buds og opladeetuiet genererer varme ved normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Sov ikke på eller ved siden af dine enheder, og undlad at dække dem med et tæppe eller en pude, mens enhederne og deres etui oplades eller er tilsluttet en strømkilde. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud.

Høreskader

Det kan medføre nedsat hørelse at blive udsat for høje lyde (herunder musik) i længere tid. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen. Vedvarende eksponering for høj lydstyrke og baggrundsstøj kan få høje lyde til at virke lavere, end de rent faktisk er. Tjek lydstyrken, inden du bruger hovedtelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Pixel Buds indeholder litium-ion-batterier, som er følsomme komponenter, der kan forårsage personskade, hvis de beskadiges. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Du kan finde kontaktoplysninger på g.co/pixelbuds/contact. Det kan forårsage skade på dine Pixel Buds, hvis batteriet skiftes af en person uden de rette kvalifikationer. Brug af et ikke-godkendt batteri og forkert transport, forsendelse eller bortskaffelse kan udgøre en risiko for brand, eksplosion, lækage og/eller andre farer. Undlad at udsætte enheden eller dens batteri for eller nedsænke dem i vand eller andre væsker, og undlad at åbne, mase eller brænde batteriet eller udsætte det for temperaturer over 45 °C. Transportér og bortskaf din enhed, dit batteri og eventuelt tilbehør i henhold til gældende miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Få flere oplysninger om genanvendelse af din enhed på g.co/pixelbuds/recycle.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at oplade, bruge, opbevare eller transportere dine Pixel Buds eller opladeetuiet på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Undlad at bruge dine Pixel Buds på steder med igangværende sprængningsarbejde eller i potentielt eksplosive atmosfærer, f.eks. i områder, hvor luften indeholder høje koncentrationer af brandfarlige kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. korn, støv eller metal). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede.

Distraktion

Brug af din enhed i forbindelse med visse aktiviteter kan distrahere dig, forhindre dig i at høre lyde omkring dig og skabe situationer, der er farlige for dig og andre. For at undgå ulykker (og fordi det er ulovligt i mange lande) må du ikke bruge enheden under kørsel i bil eller på cykel, eller mens du udøver andre aktiviteter, hvor brugen af enheden kan få alvorlige følger. Overhold lokale love om brug af høretelefoner eller øretelefoner.

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brugen af trådløs teknologi (f.eks. Bluetooth® eller Wi-Fi). Din enhed er designet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt. Når du er om bord på et fly, må du f.eks. kun bruge din trådløse enhed i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en trådløs enhed på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre fare for kontrollen af flyet eller være ulovligt.

Interferens med medicinsk udstyr

Pixel Buds og opladeetuiet bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og de indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hold altid øretelefonerne og opladeetuiet på sikker afstand af pacemakere eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret i kroppen. Hvis du har spørgsmål om brug af din Google-enhed sammen med eller i nærheden af din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du kontakte din læge, før du bruger Google-enheden. Hvis du har mistanke om, at din Google-enhed forstyrrer din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du slukke din Google-enhed og kontakte din læge for at få specifikke oplysninger om dit medicinske udstyr.

Hospitaler

Sluk for dine trådløse enheder, når du bliver bedt om det på hospitaler eller sundhedsklinikker. Disse anmodninger er til for at forhindre mulig interferens med følsomt medicinsk udstyr.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Der følger kabler, små dele og plastikelementer med til dine Pixel Buds, som kan forårsage personskade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Hold opladerkablet uden for børns rækkevidde (mere end 1 meter væk), og lad ikke børn lege med enheden eller dens tilbehør. De kan komme til skade eller forårsage skade på andre eller enheden ved et uheld. Søg straks læge, hvis små dele sluges.

Hudirritation

Nogle mennesker kan opleve reaktioner på materialer, som findes i wearables, der er i langvarig kontakt med huden. Dette kan skyldes allergi, tilstedeværelse af hudirritationskilder (f.eks. sæbe eller sved) eller andre årsager. Sørg for, at dine Pixel Buds er rene og tørre. Hvis du oplever hudirritation, skal du stoppe med at bruge dine øretelefoner og kontakte din læge.

Radiofrekvenseksponering

Denne enhed er evalueret og overholder gældende lovmæssige krav om eksponering for radiobølger, og den er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi.

Klasse 1-laserprodukt

Pixel Buds indeholder et klasse 1-lasermodul. Enhedens design indeholder optik og et beskyttelseshus, så niveauet for laserstrålingen ikke overstiger klasse 1. Lasermodulerne i disse produkter overholder FDA-standarderne 21 CFR 1040.10 og 1040.11 bortset fra afvigelser i henhold til Laser Notice nr. 50 af 24. juni 2007. Brug af andre kontrolelementer, justeringer eller procedurer end dem, der er angivet i denne brugervejledning, kan medføre strålingsfare.

Lasermodul: Fremstillet i Taiwan. TXC Corporation, No. 4, Kung Yeh 6th Rd., Ping Cheng Industrial District, Tao Yuan, Taiwan.

Dette produkt skal serviceres af Google eller en autoriseret serviceudbyder, da laseren kan blive beskadiget under reparation eller demontering, hvilket kan medføre farlig eksponering for infrarøde laseremissioner, der ikke er synlige.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer, rengør eller bortskaffer dine Pixel Buds:

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade produktet i omgivende temperaturer under 0 °C eller over 35 °C. Hvis enhedens indre temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere temperaturen: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, problemer med opladning og slukning af skærmen eller enheden. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Brug en ren, blød og tør klud til at rengøre Pixel Buds og tilbehøret.

Undlad at bruge kemiske rensemidler, pulver eller andre kemiske produkter (som f.eks. alkohol eller benzol) til rengøring af Pixel Buds eller tilbehøret. Du må ikke rengøre produktet, mens det oplades.

Vandafvisning

Pixel Buds og opladeetuiet er vandafvisende i henhold til IPX4 i overensstemmelse med IEC 60529, men de er ikke vandtætte. Den vandafvisende funktion er ikke permanent og kan blive kompromitteret som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse af enheden. Udsæt ikke dine Pixel Buds og opladeetuiet for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning.

Magnetiske felter

Undgå at placere medier, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. kreditkort, bankkort, lyd-/videobånd eller magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af dette produkt eller dens opladerkabel, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på de pågældende medier. Medier, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm fra dette produkt.

Service og support

Pixel Buds bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Du kan få hjælp og support online på support.google.com. Du kan kontakte kundeservice på:

• USA: 8446418386
  • Canada: 8446418397
  • Storbritannien: 8000265949
  • Tyskland: 8000265949
  • Frankrig: 805982639
  • Australien: 1800954179
  • Singapore: 8008523360

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde oplysninger om lovgivning, produktcertificeringer og overensstemmelsesmærker, der gælder specifikt for Pixel Buds, i dette dokument, inde i opladeetuiet, på produktets emballage eller under Indstillinger i Pixel Buds-appen (tilgængelig i Google Play Butik) på parrede enheder med Android 9.0 eller ældre og under Indstillinger > Forbundne enheder > Google Pixel Buds > Flere indstillinger > Sikkerhed, garanti og lovgivning på parrede Pixel-telefoner med Android 10 eller nyere.

Lovmæssige oplysninger: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, bruger og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det forårsage skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke kan forekomme i en bestemt installation.  Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende 2 betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

FCC ID: A4RG1007, A4RG1008

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens strømadapter (hvis der medfølger en) er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Radiofrekvenseksponering

Denne enhed overholder FCC's (Federal Communications Commission) krav vedrørende stråling af radiobølger og er udviklet og fremstillet til ikke at overskride FCC's emissionsgrænser for udsættelse for RF-energi (radiofrekvens). For at opfylde FCC's krav vedrørende RF-eksponering må denne enhed ikke placeres eller bruges sammen med nogen anden antenne eller sender.

Oplysninger om SAR-værdi (Specific Absorption Rate)

Denne enhed er også udviklet til at leve op til kravene for udsættelse for radiobølger, som er fastsat af FCC (Federal Communications Commission) (USA).

Grænsen for specifik absorptionshastighed (SAR, Specific Absorption Rate), som bruges i USA, er 1,6 W/kg i gennemsnit for ét gram væv. Den højeste SAR-værdi, der er rapporteret til FCC for denne type enhed, overholder denne grænse.

Genanvendelse

Få flere oplysninger om genanvendelse i USA på g.co/HWRecyclingProgram.

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B

Overholdelsesetiket for standarden Innovation, Science and Economic Development Canada ICES‑003: CAN ICES-3 (*)/NMB-3(*)

Étiquette de conformité à la NMB‑003 d'Innovation, Sciences et Développement économique Canada: CAN ICES‑3 (*)/NMB‑3 (*)

Bemærk! Industry Canadas regulativer angiver, at ændringer eller modifikationer, der ikke udtrykkeligt er godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Din enhed overholder licensfritagede RSS-standarder fra ISED. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

IC: 10395A-G1007, 10395A-G1008

Oplysninger om SAR-værdi (Specific Absorption Rate)

Den udgangseffekt, der udstråles fra denne enhed, er under grænseværdierne for radiofrekvent stråling fra ISED. Disse enheder er blevet evalueret i forhold til og er fundet i overensstemmelse med ISED's grænseværdier for radiofrekvent stråling (RF, Radio Frequency Exposure). Enhederne bør bruges på en sådan måde, at risikoen for menneskelig berøring ved normal brug minimeres.

Lovmæssige oplysninger: EU

Frekvensbånd og strøm

EU
Enhederne kan bruges på følgende frekvensbånd i EU:
Bluetooth: 2.402-2.480 MHz
Den maksimale radiofrekvensstrøm, der overføres for denne enhed, er:
Bluetooth: 20 dBm

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehøret, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer. Der må kun bruges CE-mærkede WPC-sendere sammen med denne enhed.

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G1007, G1008 og G1013 er i overensstemmelse med direktiv 2014/53/EU (radioudstyrsdirektivet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixelbuds/conformity.

Overholdelse af bestemmelser om CE SAR-værdier (Specific Absorption Rate)

Enheden overholder kravene fra EU (1999/519/EF) vedrørende begrænsning af befolkningens eksponering for elektromagnetiske felter for at beskytte sundheden.

Direktiv om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Den adskilte indsamling og genanvendelse af produktet, dets elektriske tilbehør og dets batterier hjælper med at bevare naturressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet. Du kan få yderligere oplysninger ved at gå til: https://support.google.com/store/answer/2664771

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Kontaktorganet for lovmæssige forhold i EU er Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland.

Producentoplysninger

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Importøroplysninger

Importør: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay, Dublin 2, Irland

Lovmæssige oplysninger: Japan

Venstre øre:

Højre øre:

Lovmæssige oplysninger: Singapore

Overholdelse af EMC-regler

Vigtigt! Denne enhed, strømadapter og andet medfølgende tilbehør har vist sig i overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og skærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Overholdelse af IMDA-regler

Lovmæssige oplysninger: Australien