Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Aanvullende Servicevoorwaarden van Fitbit

Laatst gewijzigd: 6 juni 2023

Als u de Fitbit-service wilt gebruiken, moet u akkoord gaan met (1) de Servicevoorwaarden van Google en (2) deze Aanvullende Servicevoorwaarden van Fitbit (de 'Aanvullende Voorwaarden'). De 'Fitbit-service' omvat Fitbit-apparaten, inclusief de bijbehorende firmware, apps, software, websites die zich bevinden op http://fitbit.com, API's en services.

Lees elk van deze documenten zorgvuldig. Ze worden samen de 'Voorwaarden' genoemd. Ze bepalen wat u van ons kunt verwachten als u onze services gebruikt en wat wij van u verwachten.

We raden u ook aan ons Privacybeleid en deze Veelgestelde vragen over Privacy in Fitbit te lezen om beter te begrijpen hoe u uw gegevens kunt updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

De Fitbit-service gebruiken

Onze Service. We ontwerpen producten en tools die u helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, en u motiveren en inspireren om gezonder en actiever te leven. Nadat u zich heeft aangemeld voor Fitbit met uw Google-account, heeft u toegang tot de Fitbit-service.

Toegestane Verbindingen. U mag alleen verbinding maken met de Fitbit-service (i) met een apparaat dat door ons of onze geautoriseerde resellers is vervaardigd, gedistribueerd of verkocht, (ii) met onze mobiele of wearOS-apps en -software, of goedgekeurde apps van derden, software van derden of apparaten van derden, of (iii) via onze websites ('Toegestane Verbindingen'). Het is niet toegestaan om verbinding te maken met de Fitbit-service via een apparaat dat niet is vervaardigd, gedistribueerd of verkocht door ons of via onze geautoriseerde resellers (zoals een namaak- of imitatieversie van een Fitbit-apparaat); dat op een andere manier lijkt op een Fitbit-apparaat of dit claimt te zijn of via niet-toegestane apps of verbindingen van derden. Neem contact op met Support als u vragen heeft of een apparaat of app kan worden beschouwd als een toegestane verbinding.

Benodigde Apparatuur. Als u de Fitbit-service wilt gebruiken, heeft u een ondersteund mobiel of wearOS-apparaat nodig (een 'Compatibel Apparaat'), evenals internettoegang zoals hier wordt beschreven. Het onderhoud en de beveiliging van uw Compatibele Apparaat kunnen de prestaties van de Fitbit-service beïnvloeden en het is uw verantwoordelijkheid om de functionaliteit van uw Compatibele Apparaat te waarborgen. U bent verantwoordelijk voor alle kosten voor internettoegang. Neem contact op met uw internetprovider voor informatie over mogelijke kosten voor internetgebruik.

Gebruik van de Fitbit-service op eigen risico

'Fitbit-content' omvat alle foto's, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, video's, audio, gegevens, tekst, muziek, trainingsschema's, voedingslogboeken, recepten, opmerkingen, software, werken van auteurschap van welke aard dan ook en andere informatie, content of andere materialen die worden gepost, gemaakt, verstrekt of anderszins beschikbaar worden gesteld op of via de Fitbit-service. Als u gebruikmaakt van Fitbit-content of van de Fitbit-service, doet u dit uitsluitend op eigen risico.

Ons doel is het verstrekken van nuttige en juiste informatie via de Fitbit-service, maar we geven geen enkele goedkeuring, verklaring of garantie voor eventuele Fitbit-content, informatie of services, tenzij deze uitdrukkelijk in deze Voorwaarden zijn beschreven.

We zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, effectiviteit of juiste aanwending van informatie die u via de Fitbit-service krijgt. Kaarten, routebeschrijvingen en andere gps- of navigatiegegevens, inclusief gegevens met betrekking tot uw huidige locatie, zijn mogelijk niet beschikbaar, onnauwkeurig of onvolledig.

Gebruik uw gezonde verstand en uw beoordelingsvermogen wanneer u van de Fitbit-service gebruikmaakt. Lees alle veiligheidsinformatie door die bij het gebruik van de Fitbit-service is inbegrepen, inclusief de informatie op onze pagina Wear and Care.

Wettelijke garanties

De toepasselijke wetgeving in bepaalde jurisdicties kan garanties of voorwaarden impliceren, of verplichtingen opleggen met betrekking tot bepaalde consumentenrechten. In sommige jurisdicties kunnen dergelijke rechten niet worden beperkt door een contract zoals deze Voorwaarden. Deze Voorwaarden beogen op geen enkele wijze deze rechten te beperken.

Raadpleeg eerst uw arts voordat u de Fitbit-service gebruikt

In het algemeen geldt dat de Fitbit-service niet is bedoeld om enige aandoening te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Als u een medische of hartaandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u de Fitbit-service gebruikt, begint met een trainingsprogramma of uw dieet verandert. Stop bij een medisch noodgeval onmiddellijk met het gebruik van de Fitbit-service en raadpleeg een medisch specialist. Let op: Tenzij hier specifiek anders is vermeld, zijn de apparaten, services en algoritmen van Fitbit niet goedgekeurd door gezondheidsautoriteiten voor gebruik in verband met medische doeleinden.

Gereguleerde software voor medische apparaten: De hier vermelde algoritmen zijn gereguleerde software voor medische apparaten die klinisch gevalideerd zijn en toestemming hebben voor gebruik in bepaalde landen en regio's. Rapporten van gereguleerde software voor medische apparaten van Fitbit mogen alleen worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing van die software. Deze functies zijn niet bedoeld als vervanging van advies door uw zorgverlener en bieden geen diagnose van een medische aandoening. In plaats daarvan zijn de rapporten van deze functies bedoeld als informatie om advies te vragen van een zorgverlener die vervolgens een ziekte of medische aandoening kan diagnosticeren en behandelen, rekening houdend met uw volledige medische geschiedenis. Als u deze informatie verstrekt aan uw zorgverlener, kan deze de informatie gebruiken, maar alleen de zorgverlener kan u diagnosticeren met een ziekte of medische aandoening. Het is uw verantwoordelijkheid om uw medische gegevens te verstrekken aan uw zorgverlener voor verdere analyse en mogelijke diagnose. Neem medisch advies van uw zorgverlener in acht en wacht niet met het inwinnen van dergelijk advies op basis van de informatie die wordt verkregen als gevolg van uw gebruik van deze functies.

Langdurig contact van de huid met draagbare apparaten kan bij sommige gebruikers leiden tot huidirritatie of allergieën. Om irritatie te verminderen, volgt u deze vier makkelijke draag- en verzorgingstips: (1) houd het apparaat schoon, (2) houd het apparaat droog, (3) draag het apparaat niet te strak, en (4) geef uw pols rust door het bandje gedurende een uur af te doen na het apparaat langdurig te hebben gedragen. Ga voor meer informatie naar www.fitbit.com/product-care. Als u huidirritatie, pijn, tintelingen, gevoelloosheid, branderigheid of stijfheid in uw handen of polsen opmerkt tijdens of na het dragen van het product, verwijder dan het apparaat en stop met het gebruik ervan. Raadpleeg uw arts als de symptomen langer dan 2 à 3 dagen na het verwijderen van het apparaat aanhouden.

Fitbit-producten die gebruikmaken van PurePulse-technologie hebben een functie voor het bijhouden van de hartslag die risico's kan opleveren voor gebruikers met bepaalde gezondheidsproblemen. Raadpleeg uw arts voorafgaand aan het gebruik van dergelijke producten als u (1) een medische of hartaandoening heeft, (2) lichtgevoelige geneesmiddelen neemt, (3) epilepsie heeft of gevoelig bent voor flitsende lichten, (4) een verminderde bloedcirculatie heeft of gemakkelijk blauwe plekken oploopt of (5) peesontsteking, carpaletunnelsyndroom of andere spier- en skeletaandoeningen heeft.

Services van derden

Met de Fitbit-service kunt u rechtstreeks toegang krijgen tot websites, apps, content, producten en andere services van derden of hier interactie mee hebben. Houd er bij het gebruik van services van derden rekening mee dat, in aanvulling op de Voorwaarden, zoals van toepassing, ook hun eigen voorwaarden en beleidsmaatregelen gelden voor uw gebruik van die services.