Over belastinggegevens

Belangrijk: Google kan geen advies geven over belastingzaken. Neem contact op met uw belastingadviseur voor hulp bij uw fiscale situatie.

Uw belastingrelatie met Google is gebaseerd op:

• De belastinggegevens die u indient
  • Het land of de regio waar u woont en die is opgegeven in uw betalingsprofiel
  • Gekoppelde zakelijke partnerschappen

Deze belastingrelatie bepaalt hoe belastingen worden geïnd, ingehouden of gerapporteerd en kan meerdere landen of regio's omvatten.

Als u uw belastinggegevens met Google moet delen, kunt u dit doen via de betaalinstellingen van Google. Niet iedereen moet belastinggegevens opgeven. Ga voor meer informatie naar:

Hulp bij belasting op aankopen

Hulp voor verkopers