Om skatteoplysninger

Vigtigt! Google kan ikke rådgive om skattespørgsmål. Kontakt din skatterådgiver for at få hjælp til din skattemæssige situation.

Din skattemæssige relation til Google er baseret på:

• De skatteoplysninger, du indsender
  • Bopælsland eller -region på din betalingsprofil
  • Tilknyttede forretningspartnerskaber

Denne skattemæssige relation afgør, hvordan eventuelle skatter opkræves, tilbageholdes eller rapporteres, og kan omfatte flere lande eller regioner.

Hvis du skal give dine skatteoplysninger til Google, kan du gøre det via Googles betalingsindstillinger. Det er ikke alle, der skal angive skatteoplysninger. Få flere oplysninger på:

Hjælp til afgifter på køb

Hjælp til sælgere