Vejledning i sikkerhed og lovbestemmelser for USB-C-oplader (30 W)

Her finder du produktoplysninger

Sikkerhedsadvarsler

Korrekt håndtering og anvendelse

Service og support

Lovmæssige oplysninger

Begrænset garanti

Her finder du produktoplysninger

Denne vejledning indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed fra den folder om sikkerhed og garanti, der følger med din USB-C-oplader (30 W). Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med USB-C-oplader (30 W).

Oplysninger om sikkerhed og lovgivning: g.co/pixel/safety.

Oplysninger om garanti i det land, hvor enheden er købt, f.eks. anvisninger om, hvordan du søger erstatning: g.co/pixel/warranty.

Oplysninger om miljøvenligt design (energieffektivitet): g.co/ecodesign.

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel! ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, TINGSKADE, HERUNDER SKADER PÅ DIT TILBEHØR TIL USB-C-OPLADER (30 W) ELLER SKADER PÅ ANDRE FORBUNDNE ENHEDER, OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Vær forsigtig ved håndtering af din USB-C-oplader (30 W). Du kan beskadige enheden, hvis den tabes, bøjes, brændes, mases, gennembores, eller hvis den skilles ad. Brug ikke en oplader med et beskadiget kabinet, beskadigede eller bøjede stikben eller andre former for fysiske defekter. Brug af en beskadiget 30 W USB-C-oplader kan forårsage overophedning eller personskade. Udsæt ikke opladeren for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis opladeren bliver våd, skal du stoppe med at bruge den. Forsøg ikke at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde. Undlad at bruge opladeren udenfor eller i våde omgivelser, f.eks. i nærheden af en vask, et badekar eller et brusebad. Rør aldrig opladeren med våde hænder.

USB-C-opladeren (30 W) er designet til at fungere bedst i omgivende temperaturer mellem 0 og 40 °C og bør opbevares ved omgivende temperaturer mellem -30 og 70 °C. Udsæt ikke din USB-C-oplader (30 W) for temperaturer over 45 °C, f.eks. ved at placere den på bilens instrumentbræt eller i nærheden af en varmerist, da dette kan beskadige USB-C-opladeren (30 W), overophede batteriet eller udgøre brandfare. USB-C-opladeren (30 W) må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Hvis enheden bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden (hvis den er tilsluttet), flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet. USB-C-opladeren (30 W) er designet til at fungere bedst ved en højde på op til 5.000 m.

Denne oplader er designet til at fungere sammen med Googles USB-C®-enheder. Sørg for, at der er god ventilation omkring opladeren og enheden, når de er i brug eller oplades. Brug af beskadigede kabler eller opladere eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af enheden eller anden ejendom. Sørg for, at opladeren er tilsluttet en stikkontakt i nærheden af din enhed, og at den er let tilgængelig, når du oplader. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

USB-C-opladeren (30 W) er designet til at overholde USB Type-C®-specifikationen og kan derfor levere 5 V ved 3 A; 9 V ved 3 A; 15 V ved 2 A; 20 V ved 1,5 A, når den bruges med USB PD-kompatible enheder, og kan levere op til 11 V ved 3 A; 16 V ved 2 A; 21 V ved 1,5 A (maks. 30 W) til USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder. Brug af denne oplader sammen med enheder og kabler, der ikke er kompatible med den spænding og strømstyrke, som er angivet på etiketten, og/eller som ikke overholder USB-C-specifikationen, kan forårsage personskade og permanent beskadigelse af enheden og/eller opladeren. Opladeren er en certificeret begrænset strømkilde (LPS, Limited Power Source) i henhold til IEC 60950-1 og er klassificeret som PS2 i henhold til IEC 62368-1. Udgangsstrøm, der er højere end 3 A, er kun mulig, når du bruger et kabel, der har en klassificering på over 3 A, f.eks. et kabel med E-Marker, der er klassificeret som 5 A.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere din USB-C-oplader (30 W). Hvis du skiller opladeren ad, kan det forårsage personskade eller beskadigelse af opladeren.

Kontakt kundeservice, hvis din USB-C-oplader (30 W) ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget. Få flere oplysninger på g.co/pixelcare.

Strømforsyning til andre enheder

Denne oplader er designet til at fungere sammen med Googles USB-C®-enheder. Sørg for, at der er god ventilation omkring opladeren og den enhed, den er tilsluttet, når den er i brug eller oplades. Brug af beskadigede kabler eller opladere eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af enheden eller anden ejendom. Sørg for, at opladeren er tilsluttet en stikkontakt i nærheden af din enhed, og at den er let tilgængelig, når du oplader. Undgå at oplade enheden i direkte sollys.

Når du tager opladeren ud af stikkontakten, skal du trække i opladeren, aldrig i kablet. Undgå at vride eller klemme USB-kablet, og tving ikke stikket ind i en port.

Langvarig varmeeksponering

Opladeren genererer varme under normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Undgå langvarig, direkte eller indirekte hudkontakt, når enheden er i brug eller under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på eller ved siden af din oplader eller en enhed, når de oplader, og undlad at dække dem med et tæppe eller en pude. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Din USB-C-oplader (30 W) kan indeholde (eller kan være leveret med) små dele, plastikelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage personskade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Hold ledningerne og kablerne til USB-C-opladeren (30 W) uden for børns rækkevidde (mere end 0,9 meter væk), og lad ikke børn lege med USB-C-opladeren (30 W) eller dens tilbehør. Børn kan komme til at skade sig selv eller andre eller ødelægge USB-C-opladeren (30 W) ved et uheld. Søg straks læge, hvis små dele sluges.

Bortskaffelse, transport og genbrug

Bortskaf din oplader i overensstemmelse med lokale regler. Du må ikke bortskaffe opladeren sammen med husholdningsaffaldet. Forkert bortskaffelse kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde opladeren eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genbrug af din enhed på g.co/HWRecyclingProgram.

Miljømæssige begrænsninger

Du kan forebygge skader på opladerens dele eller i dens interne kredsløb ved ikke at bruge eller opbevare den i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser. Opladeren må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at bruge opladeren på steder, hvor der opbevares brandfarlige eller eksplosive stoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Undlad at bruge opladeren på steder med igangværende sprængningsarbejde eller i potentielt eksplosive atmosfærer, f.eks. i områder, hvor luften indeholder høje koncentrationer af brandfarlige kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. fra korn, støv eller metal). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer ved brug, opbevaring eller rengøring af din oplader:

Driftstemperatur

Undlad at bruge opladeren i omgivende temperaturer mellem 0 °C og 40 °C.

Pleje og rengøring

Træk stikket til opladeren ud før rengøring, under tordenvejr, eller når den ikke benyttes i længere tid. Brug en ren, blød og tør klud til at rengøre opladeren. Undlad at bruge kemiske rensemidler, kemisk pulver eller andre kemiske produkter (f.eks. benzol) til rengøring af opladeren.

Service og support

USB-C-opladeren (30 W) bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret serviceudbyder. Gå til g.co/pixel/help for at få hjælp og support online.

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde oplysninger om lovgivning, certificering og overensstemmelsesmærker, der er specifikke for din USB-C-oplader (30 W), på opladeren.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Ændringer eller modifikationer af dette produkt, der ikke er godkendt af Google, kan ugyldiggøre overholdelsen af kravet om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, electromagnetic compatibility) og fjerne din ret til at bruge opladeren.

Lovmæssige oplysninger: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Modelnummer: G9BR1
Produktnavn: USB-C-oplader (30 W)

Ansvarlig part
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA

Kontakt: g.co/pixel/contact

Lovmæssige oplysninger: Canada

Industry Canada, klasse B

Denne enhed overholder ICES-003-grænserne for klasse B.

USB-C-opladeren (30 W) overholder licensfritagede RSS-standarder fra ISED. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio;exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Lovmæssige oplysninger: Storbritannien

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at elektrisk udstyr af typen G70KK er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2016 nr. 1091, Electrical Equipment (Safety) Regulations, og Bekendtgørelse 2016 nr. 1101, Electromagnetic Compatibility Regulations. Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixel/conformity.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2012 nr. 3032, The Restriction of the Use of 2012 Certain Hazardous Substance in Electrical and Electronic Equipment Regulations.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, Bekendtgørelse 2020 nr. 1577) er de britiske bestemmelser om kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Bestemmelser vedrørende affald af elektrisk og elektronisk udstyr (Waste Electrical and Electronic Equipment) i Storbritannien

WEEE-symbolet til venstre betyder, at dit produkt skal bortskaffes adskilt fra husholdningsaffald i henhold til nationale love og bestemmelser. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genanvendes på sikker vis. Den adskilte indsamling og genanvendelse af produktet og dets elektriske tilbehør hjælper med at bevare naturens ressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Testoversigt for ekstern strømforsyningseffektivitet for Bekendtgørelse 2010 nr. 2617, The Ecodesign for Energy-Related Products Regulations

Offentliggjorte oplysninger Værdi og præcision Enhed

Producentens navn eller varemærke, kommercielt registreringsnummer og adresse

Google LLC
Kommercielt registreringsnummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Model-id'er

G70KK

-

Indgangsspænding

230

V ~

Frekvens for AC-indgang

50

Hz

Udgangsspænding

USB PD-kompatible enheder: 5,0, 9,0, 15,0 og 20,0
USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder: Op til 11,0, 16,0 og 21,0

V ⎓

Udgangsstrøm

USB PD-kompatible enheder
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Udgangseffekt

USB PD-kompatible enheder
r 15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓)
30,0 (20,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓)
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Gennemsnitlig effektivitet i aktiv tilstand

82,9

%

Effektivitet ved lav belastning (10 %)

78,4

%

Strømforbrug uden belastning

0,03

W

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, Storbritannien

Lovmæssige oplysninger: EU

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at opladeren af typen GLE6S og G70KK er i overensstemmelse med direktiv 2014/35/EU (direktivet om lavspænding) og 2014/30/EU (direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/pixel/conformity.

Testoversigt for ekstern strømforsyningseffektivitet i henhold til kommissionsforordningen (EU) 2019/1782

Offentliggjorte oplysninger Værdi og præcision Enhed

Producentens navn eller varemærke, kommercielt registreringsnummer og adresse

Google LLC
Kommercielt registreringsnummer: 3582691
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
USA

-

Model-id'er

GLE6S, G70KK

-

Indgangsspænding

230

V ~

Frekvens for AC-indgang

50

Hz

Udgangsspænding

USB PD-kompatible enheder: 5,0, 9,0, 12,0, 15,0 og 20,0
USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder: Op til 11,0, 16,0 og 21,0

V ⎓

Udgangsstrøm

USB PD-kompatible enheder
3,0 (5,0 V ⎓)
3,0 (9,0 V ⎓)
2,0 (15,0 V ⎓)
1,5 (20,0 V ⎓)
USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder
3,0 (11,0 V ⎓)
2,0 (16,0 V ⎓)
1,5 (21,0 V ⎓)

A

Udgangseffekt

USB PD-kompatible enheder
15,0 (5,0 V ⎓)
27,0 (9,0 V ⎓)
30,0 (15,0 V ⎓
USB PD 3.0 PPS-kompatible enheder
30,0 (11,0 V ⎓)
30,0 (16,0 V ⎓
30,0 (21,0 V ⎓)

W

Gennemsnitlig effektivitet i aktiv tilstand

82,9

%

Effektivitet ved lav belastning (10 %)

78,4

%

Strømforbrug uden belastning

0,03

W

Overholdelse af RoHS

Dette produkt overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Lovmæssige oplysninger: Indien

Erklæring om genbrug og håndtering af elektronisk affald

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må smides ud sammen med husholdningsaffaldet. Det skal bortskaffes på et til formålet korrekt sted med henblik på genbrug.

Google erklærer, at din enhed er udviklet og produceret i overensstemmelse med reglerne for (administration af) elektronisk affald af 2016 (E-Waste (Management) Rules, 2016) (i det følgende benævnt "Reglerne"). Den overholder specifikt regel 16, stk. 1, der omhandler reducering af brugen af skadelige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer efter vægt i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der angives i bilag II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genanvendelse af elektronisk affald kan være forbundet med risici, herunder men ikke begrænset til brand, eksplosion og andre farer, og kan medføre ukontrolleret bortskaffelse, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genbrug af ressourcer. Noget elektronisk affald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Lovmæssige oplysninger: Taiwan

RoHS i Taiwan

Udstyrsnavn: USB-C-oplader (30 W), typebetegnelse: G9BR1
設備名稱 :30W USB-C 充電器,型號(型式):G9BR1

單元\
Enhed
限用物質及其化學符號
Stoffer, hvis anvendelse er underlagt begrænsninger, samt deres kemiske symboler

Bly
(Pb)

Kviksølv
(Hg)

Cadmium
(Cd)
六價鉻
Hexavalent
chrom
(Cr+6)
多溴聯苯
Polybromeret
biphenyl
(PBB)
多溴二苯醚
Polybromeret
diphenylether
(PBDE)
外殼 Kabinet O O O O O O
電子元件 Elektronisk komponent O O O O O
連接器 Stik O O O O O
電路板 PCB O O O O O O
變壓器 Transformer O O O O O O
塑膠件 Plastikkomponenter O O O O O O
包裝 Emballering O O O O O O
其它 Andet O O O O O O

備考1.〝超出0.1 wt %〞及〝超出0.01 wt %〞係指限用物質之百分比含量超出百分比含量基準值。
Bemærkning 1: "Overskrider 0,1 vægtprocent" og "overskrider 0,01 vægtprocent" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, overstiger referenceprocentværdien for den aktuelle tilstand.

備考2.〝O〞係指該項限用物質之百分比含量未超出百分比含量基準值。
Bemærkning 2: "O" angiver, at det procentuelle indhold af det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke overstiger referenceprocentdelen for tilstedeværelse.

備考3.〝-〞係指該項限用物質為排除項目。
Bemærkning 3: Et "–" angiver, at det stof, der er underlagt begrænsninger, ikke er til stede.

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan også ses i Googles center for hardwaregaranti.

Pixel, Google, G-logoet og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.