Details van het aanbod van Stadia Premiere Edition bij aankoop van een game voor € 59.99 of meer

Nederland

In aanmerking komende gebruikers die een game of gamebundel voor € 59,99 of meer kopen of hebben gereserveerd die op Stadia wordt gelanceerd tussen 26 september 2021 om 9:01 uur CEST en 11 oktober 2021 om 8:59 uur CEST (Promotieperiode), krijgen een Stadia Premiere Edition (Stadia-controller en Chromecast Ultra1), in overeenstemming met deze algemene voorwaarden (de 'Aanbieding'). Er kunnen verzendkosten van toepassing zijn.

●Als u in aanmerking wilt komen voor de aanbieding, moet u achttien jaar of ouder zijn, in het Nederland wonen en een game of gamebundel voor € 59,99 of meer op Stadia reserveren of kopen tijdens de promotieperiode. Als u de reservering annuleert vóór de release van de game, is de Aanbieding niet langer geldig. Games die u aanschaft via een inwisselcode voor een Stadia-game, komen niet in aanmerking voor de Aanbieding.

●De inwisselcode voor een Stadia Premiere Edition die moet worden gebruikt in de Google Store, wordt op uiterlijk 21 oktober 2021 om 8:59 uur CEST naar het e-mailadres gestuurd dat is gekoppeld aan uw Stadia-account en moet uiterlijk op 21 november 2021 om 8:59 uur CEST worden ingewisseld. Verzendkosten van toepassing. U moet bij het afrekenen een betaalmethode hebben of toevoegen.

●Beperkt tot één Stadia Premiere Edition per gebruiker en tot zes per huishouden.

●De Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en is afhankelijk van de beschikbaarheid. De promotiewaarde van de Aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden doorverkocht, ingewisseld voor contanten of terugbetaald.

●U heeft een actief Google- en Stadia-account nodig. Op het gebruik van Stadia zijn de Servicevoorwaarden en de Privacyverklaring van Stadia van toepassing.

●Als Stadia vaststelt dat er bij deze Aanbieding sprake is van misbruik of fraude, is de Aanbieding niet langer geldig.

Stadia behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment te wijzigen of te annuleren. Promotor: Google Commerce Limited. Google Commerce Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland

Voor de Chromecast Ultra heb je een tv met een HDMI-poort nodig, een werkende wifi-verbinding, een Google-account, een stopcontact in de buurt en een geschikt mobiel apparaat. Informatie over minimale besturingssysteemvereisten vind je op g.co/cast/req. Er kunnen aanvullende voorwaarden en/of kosten van toepassing zijn.

België

In aanmerking komende gebruikers die een game of gamebundel voor  € 59.99 of meer kopen of een game of gamebundel voor € 59.99 of meer hebben gereserveerd die op Stadia wordt gelanceerd tussen 26 september 2021 om 09:01 uur CEST en 11 oktober 2021 om 08:59 uur CEST (Promotieperiode), krijgen een Stadia Premiere Edition (Stadia-controller en Chromecast Ultra1), in overeenstemming met deze algemene voorwaarden (de 'Aanbieding'). Er kunnen verzendkosten  van toepassing zijn.

●Als u in aanmerking wilt komen voor de aanbieding, moet u achttien jaar of ouder zijn, in het België wonen en een game of gamebundel voor $ 59,99 of meer op Stadia reserveren of kopen tijdens de promotieperiode. Als u de reservering annuleert vóór de release van de game, is de Aanbieding niet langer geldig. Games die u aanschaft via een inwisselcode voor een Stadia-game, komen niet in aanmerking voor de Aanbieding.

●De inwisselcode voor een Stadia Premiere Edition die moet worden gebruikt in de Google Store, wordt op uiterlijk 21 oktober 2021 om 08:59 uur CEST naar het e-mailadres gestuurd dat is gekoppeld aan uw Stadia-account en moet uiterlijk op 21 november 2021 om 08:59 uur CEST worden ingewisseld. Verzendkosten zijn van toepassing. U moet bij het afrekenen een betaalmethode hebben of toevoegen om de verzendkosten te betalen.

●Beperkt tot één Stadia Premiere Edition per gebruiker en tot zes per huishouden.

●De Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt en is afhankelijk van de beschikbaarheid. De promotiewaarde van de Aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden doorverkocht, ingewisseld voor contanten of terugbetaald.

●U heeft een actief Google- en Stadia-account nodig. Op het gebruik van Stadia zijn de Servicevoorwaarden en de Privacyverklaring van Stadia van toepassing.

●Als Stadia vaststelt dat er bij deze Aanbieding sprake is van misbruik of fraude, is de Aanbieding niet langer geldig.

Stadia behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk moment te wijzigen of te annuleren. Promotor: Google Commerce Limited. Google Commerce Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland

Voor de Chromecast Ultra heb je een tv met een HDMI-poort nodig, een werkende wifi-verbinding, een Google-account, een stopcontact in de buurt en een geschikt mobiel apparaat. Informatie over minimale besturingssysteemvereisten vind je op g.co/cast/req. Er kunnen aanvullende voorwaarden en/of kosten van toepassing zijn.