Vejledning i sikkerhed og lovgivning for Google Nest Cam-holder

Her finder du produktoplysninger

Denne vejledning indeholder de grundlæggende sikkerhedsretningslinjer i papirudgaven af folderen om sikkerhed og garanti, der fulgte med din Google Nest Cam-holder ("Nest Cam-holder" eller "Enhed"). Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, lovgivning og garanti i forbindelse med Nest Cam-holderen.

Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: https://g.co/nest/help
Garantioplysninger for dit købsland, herunder vejledning i at indgive en klage: https://g.co/nest/legal
Oplysninger om Eco-design (energieffektivitet): g.co/ecodesign
Omfattende onlinehjælp: https://g.co/nest/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED: LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ DIN NEST CAM-HOLDER, TILBEHØR ELLER ANDRE FORBUNDNE ENHEDER OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Vær forsigtig, når du håndterer din Nest Cam-holder. Du kan beskadige enheden, hvis den tabes, bøjes, brændes, mases, gennembores, eller hvis den skilles ad. Undlad at bruge din Nest Cam-holder, hvis kabinettet er revnet eller på anden måde beskadiget. Udsæt ikke Nest Cam-holderen for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis din Nest Cam-holder bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde. Din Nest Cam-holder er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer på mellem 0 og 40 °C og bør opbevares ved omgivelsestemperaturer på mellem -20 og 60° C. Udsæt ikke Nest Cam-holderen for temperaturer over 60 °C, da det kan beskadige Nest Cam-holderen, overophede batteriet og medføre brandfare.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere din Nest Cam-holder. Hvis du skiller enheden ad, kan det forårsage eller medføre skade på den.

Kontakt kundeservice, hvis din Nest Cam-holder er beskadiget eller ikke fungerer korrekt: g.co/nest/support

Strøm/opladning

Der følger en AC-adapter med relevante certificeringer med denne enhed.

Brug kun din enhed med den medfølgende strømadapter eller en tilsvarende adapter, som har en begrænset strømkilde med ekstra lav spænding i klasse II med output i henhold til IEC 60950-1 og/eller PS2-klassificeret output i henhold til IEC 62368-1 med en udgangseffekt på 5 V DC og maks. 1,5 A. Brug af en anden adapter end den medfølgende adapter eller en tilsvarende klasse II-adapter kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden eller tilbehøret.

Sørg for, at der er god ventilation omkring strømadapteren og enheden, når de er i brug. Brug af beskadigede kabler eller strømadaptere eller brug af dem i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af enheden eller anden ejendom. Tænd ikke din Nest Cam-holder, når den er våd. Undgå at forsyne enheden med strøm i direkte sollys.

Når Nest Cam-holderen forsynes med strøm, skal du sikre, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i nærheden af enheden, som er let tilgængelig. Undgå at tvinge denne strømadapter og andre stik eller strømadaptere ind i en stikkontakt, hvis der ikke er plads til begge. Når du trækker stikket til strømadapteren ud, skal du trække i adapteren, aldrig i ledningen. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke stikket ind i en port. Hvis du under forsyning af strøm modtager en meddelelse, hvor du bliver bedt om at frakoble strømadapteren, skal du gøre dette. Inden du forsøger at koble strømadapteren til igen, skal du sørge for, at både strømadapteren, kablet, stikket og enhedens opladningsport er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Beskyttelse af børn

Denne enhed er ikke legetøj. Din Nest Cam-holder kan indeholde små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Hold Nest Cam-standerens kabler uden for børns rækkevidde (mere end 1 meter væk), og lad dem ikke lege med enheden eller dens tilbehør. De kan komme til skade eller forårsage skade på andre eller enheden ved et uheld.

Bortskaffelse, transport og genbrug

Bortskaf og transportér din Nest Cam-holder og tilbehøret i henhold til lokale miljø- og transportbestemmelser. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse eller transport kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde enheden eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Du kan få flere oplysninger om genbrug af enheden og tilbehør på g.co/HWRecyclingProgram

Miljømæssige begrænsninger

Du kan forebygge skader på enhedens dele eller i dens interne kredsløb ved ikke at bruge eller opbevare enheden eller tilbehøret i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser eller i nærheden af magnetiske felter. Enheden må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Undlad at opbevare enheden på steder, hvor temperaturen overstiger 45 °C, f.eks. i en vindueskarm, i nærheden af en varmeventilator eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller et stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan beskadige enheden.

Interferens med medicinsk udstyr

Enheden anvender komponenter, der kan udsende elektromagnetiske felter, og den indeholder desuden magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Sørg altid for, at Nest Cam-holderen er i sikker afstand fra pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hvis du har spørgsmål vedrørende brugen af din Google-enhed med eller i nærheden af din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, bør du tale med din læge, før du bruger Nest Cam-holderen. Hvis du har mistanke om, at din Nest Cam-holder forstyrrer din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du slukke Google-enheden og kontakte din læge for at få oplysninger om dit medicinske udstyr.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer eller rengør din Nest Cam-holder

Driftstemperatur

Brug kun din Nest Cam-holder i omgivelser, hvor den omgivende temperatur er mellem -20 og 40 °C. Hvis enhedens indvendige temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens enheden forsøger at regulere sin temperatur: Ydeevnen nedsættes, eller enheden slukkes. Du kan muligvis ikke bruge enheden, mens den regulerer temperaturen. Flyt enheden til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Træk stikket til Nest Cam-holderen og strømadapteren ud inden rengøring. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Du må ikke bruge kemiske rensemidler, pulver eller andre kemiske rengøringsmidler (f.eks. benzen) til at rengøre Nest Cam-holderen eller tilbehøret.

Vi anbefaler, at du rengør Nest Cam-holderen ved at tørre den af med en blød, fnugfri klud. Brug en tør klud til at fjerne striber, pletter eller støv.

Hvis du vil desinficere din Nest Cam-holder, kan du bruge almindelige desinficerende klude til husholdningsbrug eller klude med 70 % isopropylalkohol. Undlad at bruge renseservietter med blegemiddel.

Service og support

Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af enheden og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Din Nest Cam-holder bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret serviceudbyder.

Få onlinehjælp og support på g.co/nest/help
Kontakt en ekspert på g.co/nest/contact

Få onlinehjælp og support på g.co/nest/help. Du kan kontakte kundeservice på 1 800 905 941 (Australien) eller 03 288 9187 (New Zealand).

Hvis du sender din Nest Cam-holder ind til service, modtager du muligvis en erstatningsenhed i stedet for din oprindelige enhed. Produkter, der indleveres til reparation, kan blive udskiftet med renoverede produkter af samme type i stedet for at blive repareret. Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkter. Hvis produkterne indeholder brugergenererede data, kan en reparation eller udskiftning betyde, at disse data mistes.

Oplysninger om lovgivning

Du kan finde oplysninger om lovgivning, certificering og overensstemmelsesmærker, der gælder specifikt for Nest Cam-holderen, på din Nest Cam-holder eller på g.co/nest/legal.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens kabler er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Oplysninger om lovgivning: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Denne enhed er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale enheder i klasse B i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Model: G7BLI
Produktnavn: Nest Cam-holder

Ansvarlig part
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
Kontakt: g.co/nest/contact

Lovmæssige oplysninger: Canada

Innovation, Science and Economic Development Canada, klasse B

Denne enhed overholder ICES-003-grænserne for klasse B.

Nest Cam-holderen overholder ISED-licensfritagede RSS-standarder. Ved brug af enheden skal følgende to betingelser overholdes: (1) Enheden må ikke forårsage skadelig interferens, og (2) enheden skal acceptere al interferens, herunder interferens, der kan resultere i uønsket brug af enheden.

Le présent appareil est conforme aux CNR d'ISDE Canada applicables aux appareils radio

exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes:

(1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et

(2) l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement.

Lovmæssige oplysninger: Storbritannien

Overensstemmelseserklæring for Storbritannien

Google LLC erklærer hermed, at elektrisk udstyr af typen G7BLI er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2016 nr. 1091 vedr. elektrisk udstyr (sikkerhed) og Bekendtgørelse 2016 nr. 1101 vedr. elektromagnetisk kompatibilitet. Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/nest/conformity.

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Overholdelse af RoHS

Dette produkt er i overensstemmelse med Bekendtgørelse 2012 nr. 3032 vedr. begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr.

UK REACH

UK REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals (registrering, vurdering, godkendelse og begrænsning af kemikalier), Bekendtgørelse 2020 nr. 1577) er de britiske bestemmelser om kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Det britiske direktiv om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment)

Smid ikke batterier i skraldespanden

WEEE-symbolet ovenfor betyder, at dit produkt skal bortskaffes adskilt fra husholdningsaffald i henhold til nationale love og bestemmelser. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på sikker vis. Den adskilte indsamling og genbrugen af produktet og dets elektriske tilbehør hjælper med at bevare naturens ressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Producent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited UK establishment, Belgrave House, 76 Buckingham Palace Road, London, SW1W 9TQ, UK

Oplysninger om lovgivning: EU

EU-overensstemmelseserklæring

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen G7BLI er i overensstemmelse med direktivet 2014/35/EU (lavspændingsdirektivet) og direktivet 2014/30/EU (direktivet om elektromagnetisk kompatibilitet). Hele overensstemmelseserklæringen kan ses på g.co/nest/conformity.

CE-mærke

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

Smid ikke batterier i skraldespanden

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkts livscyklus er forbi, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på sikker vis. Når produktet, dets batterier og elektroniske tilbehør bortskaffes korrekt og genbruges, er det med til at bevare naturens ressourcer, beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Overholdelse af RoHS

Denne enhed overholder Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/65/EU af den 8. juni 2011 med hensyn til begrænsning af brugen af bestemte skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr (RoHS) samt dets ændringer.

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals, EF-forordning nr. 1907/2006) er EU's regelsæt for kemiske stoffer. Google overholder alle krav i forordningen, og vi er dedikeret til at give vores kunder oplysninger om forekomsten af særligt problematiske stoffer (SVHC-stoffer, Substances of Very High Concern) i henhold til REACH. Du kan kontakte Google på Env-Compliance@google.com for at få flere oplysninger.

Producentoplysninger.

Producent: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA, USA 94043

Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irland

Lovmæssige oplysninger: Japan

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

VCCI-B

VCCI image

Lovmæssige oplysninger: Mexico

La operación de este equipo está sujeta a las siguientes dos condiciones: (1) es posible que este equipo o dispositivo no cause interferencia perjudicial y (2) este equipo o dispositivo debe aceptar cualquier interferencia, incluyendo la que pueda causar su operación no deseada.

Elektriske klassificeringer: 100-240 V AC, 7,65 W, 50/60 Hz

Smid ikke batterier i skraldespanden

Oplysninger om lovgivning: Indien

Genbrug: Erklæring om administration og behandling af E-affald

I Indien viser denne etiket, at produktet ikke må smides ud med husholdningsaffaldet. Det skal bortskaffes på et til formålet korrekt sted med henblik på genbrug.

Google erklærer, at din enhed er udviklet og produceret i overensstemmelse med reglerne for (administration af) elektronisk affald af 2016 (i det følgende kaldet "Reglerne"). Enheden overholder specifikt regel 16, stk. 1, der omhandler reducering af brugen af skadelige stoffer i produktionen af elektrisk og elektronisk udstyr samt deres maksimalt tilladte koncentrationer ud fra vægten i de homogene materialer (med undtagelse af de fritagelser, der er angivet i skema II).

Forkert håndtering, bortskaffelse, utilsigtet ødelæggelse, skade og forkert genbrug af E-affald kan være forbundet med risici, herunder men ikke begrænset til brand, eksplosion og/eller andre farer, og medføre ukontrolleret bortskaffelse af affald, hvilket kan påvirke miljøet negativt, da det forhindrer genbrug af ressourcer. Noget elektronisk affald kan indeholde skadelige kemikalier, der kan forgifte vand, jord og andre naturlige ressourcer, hvis det ikke bortskaffes korrekt. Forkert bortskaffelse kan skade plante-, dyre- og menneskeliv.

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan også ses i Googles center for hardwaregaranti.

Google Nest Cam-holder, G-logoet og Google er varemærker tilhørende Google LLC.