Vejledning vedrørende sikkerhed, garanti og lovgivning til Pixel 5a (5G)

Her finder du produktoplysninger

Sikkerhedsadvarsler

Korrekt håndtering og anvendelse

Lovmæssige oplysninger

Oplysninger om tilgængelighed

Begrænset garanti

Her finder du produktoplysninger

Denne vejledning indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed fra den folder om sikkerhed og garanti, der følger med din Pixel 5a (5G). Den indeholder også yderligere oplysninger om sikkerhed, garanti og lovgivning for Pixel 5a (5G).

Oplysninger om sikkerhed, miljø og lovgivning: g.co/pixel/safety eller Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Brugervejledning i sikkerhed og regler.

Oplysninger om garanti i det land, hvor enheden er købt, f.eks. anvisninger om, hvordan du søger erstatning: g.co/pixel/warranty.

Elektroniske mærkninger og SAR-værdier (Specific Absorption Rate) for din enhed: Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Certificeringer

Omfattende onlinehjælp: g.co/pixel/help

Sikkerhedsadvarsler

Advarsel!ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED. LÆS FØR BRUG FOR AT MINDSKE RISIKOEN FOR PERSONSKADE, UBEHAG, SKADE PÅ EJENDOM, HERUNDER SKADER PÅ DIN PIXEL 5a (5G), OG ANDRE POTENTIELLE FARER

Håndtering

Vær forsigtig, når du bruger din Pixel 5a (5G). Du kan beskadige telefonen eller batteriet, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer telefonen, eller hvis du skiller den ad. Brug ikke en Pixel 5a (5G) med et beskadiget kabinet, en revnet skærm eller anden form for fysisk skade. Brug af en beskadiget Pixel 5a (5G) kan forårsage overophedning af batteriet eller personskade. Udsæt ikke Pixel 5a (5G) for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Hvis din Pixel 5a (5G) bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde.

Din Pixel 5a (5G) er designet til at fungere bedst i omgivelsestemperaturer mellem 0 og 35 °C, og den bør opbevares ved omgivelsestemperaturer mellem -20 og 45 °C. Efterlad ikke din Pixel 5a (5G) på steder, hvor temperaturen kan overstige 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt i en bil eller i nærheden af en varmeventilator, da dette kan beskadige din Pixel 5a (5G), overophede batteriet eller medføre brandfare. Pixel 5a (5G) må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Hvis telefonen bliver for varm, skal du koble den fra strømkilden (hvis den er tilsluttet), flytte den til et køligere sted og undgå at bruge den, før den er afkølet. Pixel 5a (5G) er designet til at fungere i en højde op til 5.000 m.

Brug af Pixel 5a (5G) i visse tilstande, f.eks. til spil, videooptagelse, VR eller som lommelygte, kan medføre, at din telefon genererer mere varme, end den ville under andre driftsforhold. Dette kan få Pixel 5a (5G) til at køre i strømbesparende tilstand eller midlertidigt lukke ned. Vær særligt forsigtig, når du bruger telefonen i disse tilstande.

Reparation og service

Forsøg ikke selv at reparere din Pixel 5a (5G). Hvis du skiller telefonen ad, kan det forårsage skade på din telefon, personskade eller medføre, at telefonen ikke længere er vandafvisende.

Kontakt kundeservice, og undlad at bruge din Pixel 5a (5G), hvis den ikke fungerer korrekt eller er blevet beskadiget. Få flere oplysninger på g.co/pixel/contact.

Opladning

Sørg for, at der er god ventilation omkring strømforsyningen og Pixel 5a (5G), når de er i brug. Brug af beskadigede kabler eller strømadaptere eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, skade eller beskadigelse af din Pixel 5a (5G) eller anden ejendom. Oplad ikke din Pixel 5a (5G), hvis den er våd. Undgå at oplade telefonen i direkte sollys.

Denne telefon skal bruges sammen med en AC-adapter, der er certificeret med LPS-output i henhold til IEC 60950-1/62368-1 med en udgangseffekt på: 5 V DC og højst 3 A, 9 V DC og højst 2 A eller begge dele. Den skal desuden være godkendt i overensstemmelse med CTIA's certificeringskrav til batterisystemers overholdelse af IEEE 1725. Der følger en AC-adapter med det rette certifikat med telefonen.

Når du oplader telefonen, skal du sørge for, at strømadapteren er sluttet til en stikkontakt i væggen i nærheden af telefonen, og at den er let at komme til. Undgå at tvinge denne strømadapter og andre stik eller strømadaptere ind i en stikkontakt, hvis der ikke er plads til begge. Når du tager strømadapteren ud af stikket, skal du trække i adapteren, aldrig i opladerkablet. Undgå at vride eller klemme kablet, og tving ikke stikket ind i en port. Hvis du under opladning modtager en meddelelse, hvor du bliver bedt om at frakoble opladeren eller strømadapteren, skal du afbryde opladeren eller strømadapteren. Inden du forsøger at oplade telefonen igen, skal du tjekke, at både stikket på opladerkablet og opladningsporten på telefonen er tørre, og at der ikke er noget, der blokerer dem.

Oplad kun din Pixel 5a (5G) med (1) den strømadapter og det kabel, der følger med, (2) en USB-C PD-kompatibel oplader eller (3) en USB-C-oplader, som kan købes i Google Store og hos Google-autoriserede forhandlere (kig efter Google-mærket "Made For"). Hvis du ikke bruger kompatibelt tilbehør, kan det forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller beskadigelse af telefonen og tilbehør.

Langvarig varmeeksponering

Din Pixel 5a (5G) og opladeren bliver varme under normal brug og overholder gældende standarder og grænser for overfladetemperatur. Undgå langvarig direkte eller indirekte hudkontakt, når telefonen er i brug eller under opladning, da det kan forårsage ubehag eller forbrændinger, hvis huden udsættes for varme overflader i længere tid. Sov ikke oven på eller ved siden af din telefon eller dens strømadapter, og undlad at dække dem med et tæppe eller en pude. Vær opmærksom på dette, hvis du har en fysisk lidelse, der påvirker din evne til at registrere varme på din hud.

Beskyttelse af børn

Denne Pixel 5a (5G)-telefon er ikke legetøj. Telefonen kan indeholde (eller leveres med) små dele, plastik-, glas- eller metalelementer og dele med skarpe kanter, der kan forårsage skade eller udgøre en kvælningsfare. Børn kan blive kvalt i ledninger og kabler. Hold telefonens ledninger og kabler uden for børns rækkevidde (mere end 0,9 meter væk), og lad ikke børn lege med telefonen eller dens tilbehør. Børn kan komme til at skade sig selv eller andre eller ødelægge telefonen ved et uheld. Søg straks læge, hvis små dele sluges.

Høreskader

Udsættelse for høje lyde (gælder også musik) i længere tid kan medføre nedsat hørelse. Du kan forebygge eventuelle høreskader ved at undgå at lytte ved høj lydstyrke i længere tid ad gangen. Vedvarende eksponering for høj lydstyrke og baggrundsstøj kan få høje lyde til at virke lavere, end de rent faktisk er. Tjek lydstyrken, inden du bruger hovedtelefoner eller øretelefoner.

Batteri

Denne telefon indeholder et genopladeligt batteri af typen lithium-ion, som er en følsom komponent, der kan forårsage skade, hvis det beskadiges. Forsøg ikke at fjerne batteriet. Kontakt Google eller en Google-autoriseret serviceudbyder for at få batteriet erstattet. Find kontaktoplysninger på g.co/pixel/contact. Det kan forårsage skade på telefonen, hvis batteriet skiftes af en person uden de rette kvalifikationer. Der er risiko for brand, eksplosion, lækage eller andre farer, hvis batteriet skiftes forkert, eller hvis der bruges et forkert batteri. Batteriet må ikke modificeres, renoveres eller punkteres. Forsøg ikke at indsætte genstande i batteriet, udsætte batteriet for eller nedsænke det i vand eller andre væsker, og udsæt ikke batteriet for ild, overdreven varme og/eller andre farer. Undlad at kortslutte batteriet, og lad ikke metalliske eller ledende genstande komme i kontakt med batteripolerne. Undgå at tabe telefonen eller batteriet. Hvis telefonen eller batteriet tabes, især hvis det sker på en hård overflade, og du har mistanke om eller bemærker skader, skal du kontakte Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder for at få den tjekket. Hvis batteriet er utæt, skal du sørge for, at væsken fra batteriet ikke kommer i kontakt med øjne, hud eller tøj. Undgå at gnide i øjnene, hvis væsken allerede er kommet i kontakt med dem. Skyl straks øjnene med rent vand, og søg lægehjælp.

Denne telefon indeholder et genopladeligt lithium-ion-batteri, der overholder IEEE 1725 og andre gældende standarder.

Bortskaffelse, transport og genbrug

Bortskaf telefonen, batteriet og tilbehøret i overensstemmelse med lokale regler. Du må ikke transportere dem på upassende vis eller bortskaffe dem sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse kan føre til brand, eksplosion eller andre farer. Undlad at åbne, mase eller brænde telefonen eller udsætte den for temperaturer over 45 °C. Få flere oplysninger om genbrug af din telefon på g.co/pixel/recycle.

Miljømæssige begrænsninger

Du kan forebygge skader på telefonens dele eller i dens interne kredsløb ved ikke at bruge telefonen eller tilbehøret i støvede, røgfyldte, fugtige eller beskidte omgivelser eller i nærheden af magnetiske felter. Telefonen må ikke opbevares i nærheden af varmekilder eller i direkte sollys. Efterlad ikke telefonen inde i et køretøj eller på steder med temperaturer over 45 °C, f.eks. på et instrumentbræt, i en vindueskarm, i nærheden af en varmeventilator eller bag glas, der udsættes for direkte sollys eller stærkt ultraviolet lys, i længere tid ad gangen. Dette kan skade produktet, overophede batteriet eller udgøre en risiko for brand eller eksplosion.

Eksplosive atmosfærer

Undlad at oplade, bruge, opbevare eller transportere din telefon på steder, hvor der opbevares brandfarlige kilder eller sprængstoffer (f.eks. på tankstationer, brændstofdepoter eller kemiske fabrikker). Undlad at bruge telefonen på steder med igangværende sprængningsarbejde eller i potentielt eksplosive atmosfærer, f.eks. i områder, hvor luften indeholder høje koncentrationer af brandfarlige kemikalier, dampe eller partikler (f.eks. fra korn, støv eller metal). Gnister i sådanne områder kan forårsage eksplosion eller brand, hvilket kan medføre personskade og endda dødsfald. Ret dig efter alle opslag og skiltning, hvor disse farer kan være til stede.

Navigation

Din telefon kan få adgang til kort- og navigationstjenester. Kort og navigation er afhængige af en fungerende dataforbindelse og placeringstjenester, der muligvis ikke er tilgængelige på alle tidspunkter og i alle områder. Kort og rutevejledninger kan være unøjagtige, og de faktiske forhold kan afvige fra kortet, dataene, trafikken, rutevejledningen, indholdet og andre resultater. Gennemgå omhyggeligt rutevejledninger, følg alle gældende trafikregler, foretag dine egne vurderinger, brug sund fornuft, og brug kort- og navigationstjenester på eget ansvar. Du er til enhver tid ansvarlig for din adfærd og dens konsekvenser. Navigation med AR kræver, at billeder i Google Street View er opdaterede, og at der er godt udendørslys. Det er ikke tilgængeligt i Indien.

Distraktion

Brug af din Pixel 5a (5G) i forbindelse med visse aktiviteter kan distrahere dig og skabe situationer, der er farlige for dig og andre. For at undgå ulykker (og fordi det er ulovligt i mange lande) må du ikke bruge telefonen under kørsel i bil eller på cykel, mens du betjener maskineri, eller når du udøver andre aktiviteter, hvor brugen af den kan få alvorlige følger. Overhold lokale love om brug af mobilenheder, høretelefoner og hjelme.

Radiofrekvenseksponering

Din Pixel 5a (5G)-telefon er blevet evalueret og overholder gældende lovmæssige krav om eksponering for radiobølger og er udviklet og fremstillet til ikke at overskride de gældende emissionsgrænser for eksponering for RF-energi.

I de lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 1,6 W/kg i gennemsnit for 1 gram væv, er de højeste SAR-værdier for G1F8F 1,13 W/kg, når den holdes helt tæt op mod hovedet, og for G1F8F 1,09 W/kg ved en afstand på 1,0 cm fra kroppen. I de lande, hvor SAR-grænsen (Specific Absorption Rate) er 2,0 W/kg i gennemsnit for 10 gram væv, er de højeste SAR-værdier for Pixel 5a (5G) 0,47 W/kg, når den holdes helt tæt op mod hovedet, eller 1,14 ved en afstand på 5 mm fra kroppen.

Du kan finde de SAR-værdier, der gælder i hver enkelt jurisdiktion, på din Pixel 5a (5G): Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Certificeringer.

Du kan reducere eksponeringen for radiofrekvensenergi ved at bruge en håndfri løsning, f.eks. den indbyggede medhørsfunktion, de medfølgende høretelefoner eller andet lignende tilbehør. Tilbehør som f.eks. cover og hylster må ikke bestå af metalkomponenter. Hold telefonen væk fra kroppen for at overholde afstandskravene.

Du kan finde yderligere oplysninger om SAR på de følgende sider:

fcc.gov
icnirp.org
ec.europa.eu
dot.gov.in

Radiofrekvensinterferens

Overhold regler, der forbyder brug af trådløs teknologi (f.eks. mobilnetværk eller Wi-Fi). Din telefon er designet, så den overholder reglerne for radiofrekvensemissioner, men brug af trådløse enheder kan påvirke andet elektronisk udstyr negativt. Når du er på et fly, eller umiddelbart før du stiger ombord på et fly, må du f.eks. kun bruge din telefon i overensstemmelse med flyselskabets anvisninger. Brug af en telefon på et fly kan forstyrre trådløse netværk, udgøre fare for kontrollen af flyet eller være ulovlig. Du kan muligvis bruge din telefon i flytilstand.

Nødkommunikation

Trådløse enheder er ikke altid pålidelige, hvis du skal foretage nødopkald. Denne Pixel 5a (5G)-telefon fungerer ved hjælp af radiosignaler og kan muligvis ikke oprette eller opretholde en forbindelse under alle forhold. Telefonen har et genopladeligt batteri, der kan påvirkes af temperaturen, brugen, skader og andre forhold. Omend nogle jurisdiktioner sender info til nødsituationer over trådløse netværk, modtager din telefon ikke altid disse meddelelser afhængigt af netværksforbindelsen og andre faktorer. Nogle funktioner og nødoplysninger eller -opkald er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle sprog.

Interferens med medicinsk udstyr

Din telefon bruger radioer og andre komponenter, der udsender elektromagnetiske felter, og indeholder også magneter. Disse elektromagnetiske felter og magneter kan forstyrre pacemakere og andet indopereret medicinsk udstyr. Hold altid telefonen og dens oplader på sikker afstand af pacemakeren eller andet medicinsk udstyr, der er indopereret i kroppen. Hvis du har spørgsmål om brug af din Pixel 5a (5G)-telefon med eller i nærheden af din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du kontakte din læge, før du bruger telefonen. Hvis du har mistanke om, at din telefon forstyrrer din pacemaker eller andet indopereret medicinsk udstyr, skal du slukke din telefon og kontakte din læge for at få oplysninger om dit medicinske udstyr.

Sygehuse

Sluk telefonen, når du bliver bedt om det på hospitaler eller sundhedsklinikker. Disse anmodninger er til for at forhindre mulig interferens med følsomt medicinsk udstyr.

Sundhedsrelaterede funktioner

Telefonen og de tilhørende funktioner i motionsapps er ikke medicinske apparater og er kun beregnet til orientering. De er ikke beregnet til brug i forbindelse med diagnosticering af sygdom eller andre tilstande eller til helbredelse, overvågning, afhjælpning, behandling eller forebyggelse af sygdom eller andre tilstande.

Helbredsmæssige forholdsregler

En lille procentdel af brugerne kan opleve hovedpine, krampeanfald, hukommelsessvigt, overanstrengte øjne, trætte eller tørre øjne, der udløses af visuelle stimuli såsom blinkende lys, stærke mønstre eller brug af elektroniske skærme. Disse symptomer kan opleves af personer, der aldrig tidligere har oplevet sådanne problemer. Hvis du tidligere har oplevet krampeanfald, hukommelsessvigt, epilepsi eller anden sygdomstilstand, eller hvis du oplever ubehag, du tror kan skyldes brug af en telefon, skal du konsultere en læge, før du bruger din Pixel 5a (5G)-telefon. Stop straks brugen af telefonen, og kontakt en læge, hvis du oplever symptomer, som du mener kan være forårsaget af din telefon (f.eks. hovedpine, hukommelsessvigt eller krampeanfald).

Sygdomme i bevægeapparatet

Gentagne aktiviteter som f.eks. at skrive, trykke eller stryge på telefonens skærm kan føre til ubehag i fingre, hænder, håndled, arme, skuldre eller andre dele af kroppen. Hvis du oplever ubehag i forbindelse med sådanne aktiviteter, skal du stoppe brugen af telefonen og kontakte din læge.

Klasse 1-laserprodukt

Advarsel! Pixel 5a (5G) er klassificeret som et laserprodukt i klasse 1 i henhold til 3. udgave af IEC 60825-1. Produktets design indeholder optik og et beskyttelseshus, så niveauet for laserstrålingen ikke overstiger klasse 1. Dette produkt overholder 21 CFR 1040.10 og 1040.11 bortset fra overensstemmelse med 3. udgave af IEC 60825-1 som beskrevet i Laser Notice nr. 56 dateret d. 8. maj 2019. Brug af andre kontrolelementer, justeringer eller procedurer end dem, der er angivet i denne brugervejledning, kan medføre strålingsfare.

Laserenhed: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Korrekt håndtering og anvendelse

Følg disse retningslinjer, når du bruger, opbevarer, rengør eller bortskaffer din Pixel 5a (5G):

Driftstemperatur

Undlad at bruge eller oplade din Pixel 5a (5G) i omgivende temperaturer under 0 °C eller over 35 °C. Hvis telefonens indre temperatur overstiger de normale driftstemperaturer, kan følgende ske, mens telefonen forsøger at regulere temperaturen: Nedsat ydeevne, dårligere forbindelse, problemer med opladning og slukning af skærmen eller enheden. Du kan muligvis ikke bruge telefonen, mens den regulerer sin temperatur. Flyt telefonen til et koldere (eller varmere) sted, og vent et par minutter, før du prøver at bruge den igen.

Pleje og rengøring

Træk stikket til Pixel 5a (5G) og strømadapteren ud inden rengøring, når det er tordenvejr, eller når den ikke benyttes i længere tid. Du må ikke rengøre din Pixel 5a (5G), mens den oplades, da det kan forårsage personskade eller skade på telefonen. Undgå brug af opløsningsmidler og slibemidler, der kan beskadige produktets overflade. Undlad at bruge kemiske rensemidler, kemisk pulver eller andre kemiske produkter (f.eks. benzol) til rengøring af Pixel 5a (5G) eller tilbehør.

Pixel 5a (5G)-telefoner og -covers i lyse farver kan blive plettede, hvis de udsættes for makeup, kemikalier og farvede materialer som f.eks. denim.

Hvis du vil rengøre din Pixel 5a (5G), anbefaler vi, at du forsigtigt rengør den med en blød, fnugfri klud. Brug en tør klud til linjer, snavs eller støv og en let fugtig (ikke våd) klud til farveafsmitning, f.eks. fra makeup eller et par nye jeans. Hvis du vil fjerne pletter og snavs, skal du bruge skærmrenseservietter eller brillerens på skærmen og almindelig husholdningssæbe eller almindelige rengøringsservietter uden blegemiddel på bagsiden og siderne. Du kan få yderligere vejledning i pleje og rengøring på g.co/pixel/care.

Hvis du vil desinficere din Pixel 5a (5G), herunder din skærm, kan du bruge almindelige rengøringsservietter til husholdningsbrug eller renseservietter med 70 % isopropylalkohol. Undlad at bruge renseservietter med blegemiddel.

Vandafvisning

Pixel 5a (5G) er vandafvisende i overensstemmelse med IP67-standarderne, men den er ikke vandtæt. Den vandafvisende funktion er ikke permanent og kan blive kompromitteret som følge af normal slitage, reparation eller adskillelse og beskadigelse af enheden. Udsæt ikke Pixel 5a (5G) for væsker, da det kan forårsage kortslutning og overophedning. Enhedens oplader og andet tilbehør er ikke vandafvisende og må ikke udsættes for væsker.

Magnetiske felter

Undgå at placere medier, der indeholder magneter eller er følsomme over for magnetisme, f.eks. kreditkort, bankkort, lyd-/videobånd eller magnetiske hukommelsesenheder, i nærheden af denne Pixel 5a (5G) eller dens opladerkabel, da du kan miste de oplysninger, der er lagret på de pågældende medier. Medier, der indeholder oplysninger, som er følsomme over for magneter, bør holdes på en afstand af mindst 5 cm fra denne Pixel 5a (5G).

Service og support

Pixel 5a (5G) bør kun repareres af Google eller en Google-autoriseret tjenesteudbyder. Uautoriserede reparationer eller ændringer kan resultere i permanent beskadigelse af din Pixel 5a (5G) og kan påvirke din garantidækning og lovgodkendelser. Kontakt kundeservice for at få autoriseret service. Gå til g.co/pixel/help for at få hjælp og support online. Hvis du sender din telefon til service, modtager du muligvis en erstatningstelefon, der kan være renoveret (i stedet for din oprindelige telefon). Renoverede dele kan blive brugt til at reparere produkter. Reparation eller udskiftning kan medføre tab af brugergenererede data.

Lovmæssige oplysninger

Du kan finde lovmæssige oplysninger, certificeringer og overensstemmelsesmærker, der er specifikke for Pixel 5a (5G), på din Pixel 5a (5G) under Indstillinger og derefter Om telefonen og derefter Certificeringer.

EMC-overensstemmelseserklæring

Vigtigt! Denne enhed og dens strømadapter er testet for overensstemmelse med elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) under forhold, som omfattede brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne for at reducere risikoen for at forårsage interferens i radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Oplysninger om lovgivning: USA

Overholdelse af FCC-regler

Bemærk! Dette udstyr er blevet testet og er i overensstemmelse med grænserne for digitale klasse B-enheder i henhold til kapitel 15 i FCC-reglerne. Disse grænser er fastsat for at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i installationer i beboelsesejendomme. Dette udstyr genererer, anvender og kan udstråle radiofrekvensenergi, og hvis det ikke installeres og bruges i overensstemmelse med instruktionerne, kan det medføre skadelig interferens i forhold til radiokommunikation. Der er dog ingen garanti for, at interferens ikke vil forekomme i en bestemt installation. Hvis dette udstyr forårsager skadelig interferens i radio- eller tv-modtagelse, hvilket kan konstateres ved at tænde og slukke for udstyret, opfordrer vi dig til at forsøge at udbedre forholdene ved at prøve en eller flere af følgende løsninger:

• Drej eller flyt modtagerantennen.
  • Øg afstanden mellem udstyret og modtageren.
  • Slut udstyret til en stikkontakt på et andet kredsløb end det, modtageren er tilsluttet.
  • Kontakt forhandleren eller en uddannet radio-/tv-tekniker for at få hjælp.

Ændringer eller modifikationer, der ikke er udtrykkeligt godkendt af Google, kan ugyldiggøre din ret til at bruge udstyret.

Denne enhed overholder kapitel 15 i FCC-reglerne. Brugen af udstyret er underlagt følgende to betingelser:

1. Disse enheder må ikke forårsage skadelig interferens.
  2. Disse enheder skal acceptere enhver modtaget interferens, herunder interferens, der kan forårsage uønsket brug.

Modeller: G1F8F

Ansvarlig part:
Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043, USA
g.co/pixel/support

Høreapparatskompatibilitet (HAC)

Pixel 5a (5G) er blevet bedømt og godkendt til at være kompatibel med høreapparater i henhold til den tekniske specifikation ANSI C63.19. Kompatibilitet med høreapparater kan bedømmes på to måder:

• M-bedømmelse, som er et mål for immunitet over for radiofrekvensinterferens i forbindelse med akustisk tilknytning af høreapparater.
  • T-bedømmelse, som er et mål for effektivitet, når telefonen bruges sammen med et induktivt tilknyttet høreapparat (teleslynge).

Pixel 5a (5G) er klassificeret som M3/T4 for G1F8F i overensstemmelse med FCC-reglerne for trådløse enheders kompatibilitet med høreapparater.

I henhold til FCC-reglerne er en mobiltelefon høreapparatskompatibel, når den får klassificeringen M3 eller M4 ved akustisk tilknytning eller T3 eller T4 ved induktiv tilknytning.

Din telefon er blevet testet og bedømt til at være kompatibel med høreapparater i forbindelse med nogle af de trådløse teknologier, høreapparater bruger. Der kan dog være brugt nogle nyere teknologier i disse telefoner, som ikke er blevet testet for brug sammen med høreapparater. Det er vigtigt at gennemprøve din telefons funktioner på forskellige steder ved hjælp af dit høreapparat eller snegleimplantat for at afgøre, om du hører nogen forstyrrende lyde. Kontakt dit mobilselskab eller Google for at få flere oplysninger om høreapparatskompatibilitet. Hvis du har spørgsmål om returnerings- og ombytningspolitikker, skal du kontakte dit mobilselskab eller din telefonforhandler.

Genbrug

Du kan få flere oplysninger om genbrug i USA på g.co/pixel/recycle.

Radiofrekvensinterferens

Google er ikke ansvarlig for radio- eller tv-interferens, som skyldes uautoriseret ændring af enhederne eller tilbehør, eller som skyldes udskiftning eller tilslutning af andre forbindelseskabler og andet udstyr end det, der er specificeret af Google. Det er brugerens ansvar at udbedre interferens, der skyldes en sådan uautoriseret ændring, udskiftning eller tilslutning. Google og godkendte Google-forhandlere eller -distributører er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller overtrædelser af lovgivningen, som kan opstå, hvis brugeren ikke overholder disse retningslinjer.

Producentoplysninger

Producent: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Lovmæssige oplysninger: Japan

Enheden er udelukkende til indendørs brug, når den benytter 5 GHz (W52/W53) (medmindre der kommunikeres til en kraftig radio).

Dette er klasse B-udstyr. Selvom udstyret er udviklet til brug i boligområder, kan det forværre signalet, hvis det bruges nær en radiomodtager eller tv-modtager. Følg derfor brugervejledningen.

VCCI-B

Oplysninger om tilgængelighed

Pixel 5a (5G)

HJÆLPEFUNKTIONER

KRAV – BESKRIVELSE

VÆRDI

Oplysninger om håndsæt/hardware

Touchskærm

Har enheden en touchskærm

Ja

Hvis enheden har en touchskærm, er den så kapacitiv (også kaldet varmefølsom)

Ja

Identificering af taster

Er de enkelte taster nemme at skelne imellem for brugeren

Hvordan skelnes tasterne – separate taster, brug af riller til at adskille

Tastafstand fra midten

Hvad er afstanden fra midten af en numerisk tast til en anden

Tastaturlayout

Tastaturet er opbygget som et QWERTY-tastatur

Virtuelt tastatur på skærmen

Nøglebadge til nøglering eller nøglesnor

Har en lille stang til en nøglering eller nøglesnor

Nej

Differentiering af funktionstaster

De numeriske taster har en anden farve eller form end de andre taster, hvilket gør dem lettere at skelne fra hinanden ved berøring eller visuelt

Ikke relevant

Enhedens udformning

A. Klapdesign/klaptelefon

B. Chokoladebar/ud i ét

C. Skydetelefon

D. Drejemobil

E. Touchscreen

F. Andet

E

Operativsystem

Telefonens operativsystem og version

Android 11

Skridfaste funktioner

Har en skridfast belægning eller riller for at forhindre, at den glider ud af hånden

Nej

Egenskaber for personer med begrænset hånd-/fingermobilitet

Håndsættets vægt

Håndsættets vægt inkl. batteri

183 g

Let isætning af batteri

Er den korrekte retning og placering tydeligt markeret på batteriet

Ikke relevant

Mulighed for medhør

Håndfri betjening under opkald og efter igangsat opkald

Ja

Beskyttede/forsænkede taster

Hver enkelt tast er forsænket eller beskyttet på en eller anden måde for at reducere risikoen for, at du trykker på den forkerte tast

Trådløse øretelefoner/headsets

Trådløse øretelefoner og headsets, f.eks. Bluetooth-headsets, understøttes

Ja

Tilkobling til en enhed

Gør det muligt at bruge computeren som tekstterminal. Giver også mulighed for, at tilpassede enheder kan arbejde sammen med telefonen. Enheden kan tilsluttes telefonen ved hjælp af:

• Kabel (en elledning)

Ja

• Infrarødt signal (som bevæger sig gennem luften som en radiobølge, men ikke kan gå gennem vægge eller andre massive genstande)

Nej

• Bluetooth/trådløst LAN (radiosignaler, som bevæger sig gennem luften, og som muligvis også kan passere gennem vægge eller andre massive genstande)

Ja

• Andre forbindelser end dem, der er beskrevet ovenfor (beskriv): NFC

Ja

Flad bagside til brug på bordplade

Har en flad bagside, så den kan bruges, mens den ligger på et bord

Ja

Svar med vilkårlig tast

Brugeren kan besvare et opkald ved at trykke på en vilkårlig tast

Nej

Håndbevægelse

Nogle kontrolelementer kræver, at du kniber dem sammen eller drejer dem med fingrene, eller at du drejer dit håndled

Ja

Stemmegenkendelse til opkald

Gør det muligt at ringe til et nummer ved at sige personens navn, hvis det er på din liste over kontakter (en personlig "telefonbog", du opretter i telefonen)

Ja

Stemmegenkendelse til adgang til funktioner

Gør det muligt at aktivere funktioner ved at sige kommandoer til telefonen, hvilket reducerer behovet for at bruge tastaturet

Ja

Automatisk svar

Gør telefonen i stand til at besvare et opkald automatisk efter at have ringet et bestemt antal gange

Nej

Funktioner for svagtseende

Taktile markører på tasterne "F" og "J"

Tasterne "F" og "J" har markerede prikker eller streger, så du kan skelne dem fra de andre taster blot ved berøring (kun relevant for telefoner, der har et QWERTY-tastatur)

Standardlayouts for numeriske taster

De numeriske taster har et standardlayout, hvor 1 2 3 er foroven, og * 0 # er nederst

Ja – touchskærmstastatur

Tast med tilbagemelding – mærkbar

Når du trykker på en tast, kan du mærke et fysisk klik, så du ved, der er trykket på den

Ja

Tast med tilbagemelding – hørbar

Når du trykker på en tast, afgives der en lyd, så du ved, der er trykket på den

Ja

Hørbar identifikation af taster – oplæsning

Når du trykker på en numerisk tast, læses tallet højt, så du ved, du har trykket på den rigtige tast

Ja

Hørbar identifikation af taster – funktioner

De lyde, du hører, når du trykker på en tast, adskiller sig fra de numeriske taster og funktionstasterne, så du nemt kan skelne dem fra hinanden

Ja

Justerbar skrifttype – typografi

Du kan ændre skrifttypen (skriftsnittet), der anvendes til tekst på skærmen, hvilket kan gøre det nemmere at læse teksten

Ja

Justerbar skrifttype – størrelse

Du kan gøre teksten på skærmen større eller mindre for at gøre det lettere at læse den

Ja

Personlige genveje

Du kan tildele en bestemt funktion til en enkelt tast eller en kort tasterækkefølge

Ja

Skærmegenskaber – justerbar kontrastindstilling

Du kan justere kontrasten på skærmen for at gøre tekst og symboler lettere at se mod baggrunden

Nej

Skærmegenskaber – justerbar lysstyrkeindstilling

Du kan justere lysstyrken på skærmen for at gøre det lettere at læse teksten

Ja

Skærmegenskaber – hovedskærmens størrelse

Størrelsen på hovedskærmen

6,24" 20:9-billedformat

Skærmegenskaber – hovedskærmens opløsning

Antallet af prikker (kaldet pixels), der bruges til at vise tekst og billeder på hovedskærmen. Flere prikker betyder flere detaljer.

1080 x 2400 p (FHD+)

Skærmegenskaber – farvedifferentiering

Farveopfattelsen er ikke afgørende for at forstå oplysningerne på skærmen (du behøver f.eks. ikke at kunne skelne mellem røde og grønne symboler)

Ja

Skærmegenskaber – symboler/ikoner

Menuerne kan vises ved hjælp af symboler eller billeder i et gitterlayout. Dette kan gøre dem lettere for nogle mennesker at forstå eller huske

Ja

Skærmegenskaber – skærmflimren

Hovedskærmen flimrer ikke med en hastighed, der kan give problemer for mennesker med fotosensitiv epilepsi (mellem 2-60 Hz)

Ja

Stemmeoutput for opkaldsnummeret fra listen over kontakter

Når du modtager et opkald, oplæses navnet på den person, der ringer op, hvis navnet er på din liste over kontakter

Ja

Stemmeoutput for sms-beskeder: Indbygget

Kan læse sms-beskeder højt for dig

Ja

Oplæste menuer

Læser menuindstillingerne højt, så du kan få adgang til funktioner, selvom du ikke kan læse det, der vises på skærmen

Ja

Brugervejledning i alternative formater

Brugervejledningen er tilgængelig i alternative formater, f.eks. en onlineversion

Ja

Egenskaber for hørehæmmede

Vibratorfunktion

Telefonen kan indstilles til at vibrere, når den modtager et opkald eller en sms-besked, eller når der gives en advarselsbesked

Ja

Visuelle advarsler – indgående opkald

Når der modtages opkald eller en sms-besked, vises der en visuel besked, f.eks. navnet på den person, der ringer, hvis det er på din liste over kontakter

Ja

Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af mobilnetværk

Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit mobilnetværk

Ja

Tovejsvideokommunikation – ved hjælp af trådløse LAN-netværk

Gør det muligt at foretage videoopkald, hvor du kan se den anden person og omvendt via dit trådløse LAN-netværk

Ja

Headset – stiktypen

Den type stik, et headset skal have for at kunne tilsluttes telefonen

USB-C

Høreapparatskompatibilitet

Lyden er tydeligere ved brug sammen med et høreapparat med indstillingen "T"

Ja

Alternativ høreapparatsteknologi

Lyden er tydeligere ved brug sammen med alternative tilkoblingsteknologier

Ikke relevant

Beskedindstillinger – MMS

Gør det muligt at sende og modtage multimediebeskeder, hvilket kan omfatte billeder og lyd- og videoklip

Ja

Tilpasning og genbrug af sms-beskeder

Gør det muligt at oprette standardiserede sms-beskeder, som du hurtigt kan sende til enhver uden at skulle indtaste samme besked hver gang. Eksempel: "Jeg er til møde. Jeg ringer tilbage"

Ja

Beskedmuligheder – mail

Gør det muligt at sende og modtage mails

Ja

Internetkapacitet

Du kan bruge telefonen til at gennemse websites og bruge andre internetbaserede tjenester

Ja

YDERLIGERE FUNKTIONER OG EGENSKABER

Google Pixel 5a (5G) har touchskærm. Den har dog også følgende trykknapper: En afbryderknap og lydstyrkeknapper

Ja

VALGFRIE FUNKTIONER OG TILBEHØR

Typen af det åbne operativsystem og hjælpefunktionerne betyder, at nogle funktioner leveres som en del af Android-styresystemet, og de kan derfor som sådan ændres og opgraderes i løbet af produktets levetid

Ja

Begrænset garanti

Den begrænsede garanti kan ses i Google Hardware Warranty Center.

Pixel, Google, G-logoet og relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Wi-Fi®- og Wi-Fi-logoet er varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance. Bluetooth®-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.