Gestionar la configuració de xarxa avançada al teu telèfon Pixel

Pots canviar la configuració de la xarxa, com ara les connexions automàtiques, l'accés d'ús mesurat, la configuració del servidor intermediari i molt més.

Important:

Configurar un servidor intermediari per connectar dispositius
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet A continuació, Internet.
  3. Toca una xarxa.
  4. Toca Edita Edita A continuació, Opcions avançades.
  5. A "Servidor intermediari", toca la fletxa avall Fletxa avall. Selecciona el tipus de configuració.
  6. Si cal, introdueix la configuració del servidor intermediari.
  7. Toca Desa.

Quan es recomana utilitzar un servidor intermediari

Un servidor intermediari és com una porta o un túnel entre dispositius. Per exemple, és possible que hagis d'utilitzar un servidor intermediari quan et connectis a la xarxa de la feina des de casa.

Controlar l'ús de dades amb una Wi‑Fi d'ús mesurat
  1. Connecta el telèfon o la tauleta a la xarxa Wi‐Fi.
  2. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  3. Toca Xarxa i Internet A continuació, Internet.
  4. Toca la xarxa Wi‑Fi a què estàs connectat.
  5. Toca Ús de la xarxa A continuació, Tracta com a xarxa d'ús mesurat.

Quan es recomana utilitzar una Wi‑Fi d'ús mesurat

Si la teva xarxa té límit de dades, pots configurar la Wi‑Fi d'ús mesurat. Si la teva xarxa és d'ús mesurat, pots controlar millor la quantitat de dades que utilitza el telèfon o la tauleta amb les baixades i altres aplicacions.

Consultar l’adreça MAC del teu telèfon
  1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  2. Toca .
  3. Desplaça't cap avall fins a "Adreça MAC de Wi‑Fi".

Els dispositius amb Android 10 i versions posteriors tenen una altra adreça MAC. Per consultar-la:

1. Activa la Wi‑Fi.
  2. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració.
  3. Toca Xarxa i Internet i, a continuació, Internet.
  4. Al costat de la teva xarxa, toca Configuració Configuració.
  5. Desplaça't cap avall fins a "Adreça MAC aleatòria".

Consell: si configures controls parentals per a la teva xarxa, inclou les dues adreces MAC.

Canviar més opcions de configuració de la Wi‑Fi

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Xarxa i Internet A continuació, Internet.
  3. Toca Preferències de xarxa.
  4. Toqueu una opció. Les opcions varien en funció del dispositiu i de la versió d'Android.
    • Activa la Wi‑Fi automàticament
      Activa la Wi‑Fi automàticament quan siguis a prop de xarxes desades.
    • Notifica quan es detectin xarxes públiques
      Notifica quan hi hagi una xarxa pública d'alta qualitat disponible.
    • Configuració avançada
      • Instal·la certificats
        Els certificats digitals poden identificar el dispositiu. Obtén informació sobre els certificats.
      • Wi‑Fi Direct
        Permet que el dispositiu es connecti a altres dispositius compatibles amb Wi‑Fi Direct sense utilitzar cap xarxa.