Pixelin ohjaaminen koskematta

Jos sinulla on Pixel 4, puhelimesi voi havaita Motion Sensen avulla, kun olet lähistöllä. Voit tehdä puhelimella toimintoja nopeasti eleiden avulla avaamatta näytön lukitusta.

Tärkeää: Jos virransäästö tai lentokonetila on päällä, Motion Sense laitetaan pois päältä.

Motion Sensen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Pixel 4:llä Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Motion Sense.
  3. Ota Motion Sense käyttöön.

Kun Motion Sense on päällä ja aktiivinen:

• Näytön yläreuna voi hehkua sinisenä. Hehku kertoo, että pikaele on käytettävissä tai että käytit juuri elettä.
  • Motion Sense havaitsee, kun olet lähistöllä, mutta se ei tiedä, kuka olet.
  • Motion Sense ei ole kamera.
  • Kaikki Motion Sense ‑datan käsittely tapahtuu puhelimella. Anturisignaalista ei lähetetä dataa Googlelle.

Toimintojen tekeminen nopeasti pikaeleillä

Hiljennä häiriöt

Voit sammuttaa hälytyksen tai ajastimen tai mykistää puhelun heiluttamalla kättä puhelimen edessä.

1. Aseta hälytys tai ajastin tai vastaanota puhelu.
  2. Kun se soi, heilauta kättä kerran näytön edessä.

Käden heilauttaminen puhelimen edessä ei sammuta hälytystä eikä hylkää puhelua. Sen sijaan puhelin torkuttaa hälytyksen, mykistää puhelun tai hiljentää ääntä, kun kurotat puhelinta kohti.

Ohita kappaleita

Voit ohittaa kappaleen tai palata äsken toistamaasi kappaleeseen heilauttamalla kättä puhelimen edessä. Tämä ele toimii useimmilla musiikkisovelluksilla. Se toimii myös silloin, jos sovellus ei ole avoinna tai jos näyttö ei ole päällä.

1. Toista kappale musiikkisovelluksella.
  2. Jos haluat siirtyä seuraavaan kappaleeseen, heilauta kättä puhelimen yllä vasemmalta oikealle.
  3. Jos haluat palata edelliseen kappaleeseen, heilauta kättä puhelimen yllä oikealta vasemmalle.

Musiikin kuunteleminen tai keskeyttäminen

Voit keskeyttää kappaleen toiston tai jatkaa sitä tekemällä napautuseleen puhelimen näytön yllä. Tämä ele toimii useimmilla musiikkisovelluksilla ja on oletuksena pois päältä.

Toista kappale musiikkisovelluksella ja sitten

• tee napautusele näytön yllä keskeyttääksesi kappaleen toiston
  • tee napautusele näytön yllä jatkaaksesi kappaleen toistoa.

Pikaeleiden asetusten muuttaminen

Näytön aktivointi lähistöllä ollessa

Puhelin voi näyttää kellonajan ja ilmoitukset, kun se havaitsee sinun olevan lähistöllä.

1. Avaa Pixel 4:llä Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Motion Sense.
  3. Lepotilanäyttö-kohdassa:
    • Jos haluat aktivoida näytön kurottamalla puhelinta kohti, ota käyttöön Tarkista kädenkurotuksella.
    • Jos haluat pitää näytön aktiivisena ollessasi lähistöllä, valitse Valmiustilassa oleva lukitusnäyttö ja sitten Päällä, kun olet lähistöllä tai Aina päällä.

Häiriöiden hiljentämisen aloittaminen ja lopettaminen

1. Avaa Pixel 4:llä Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Motion Sense.
  3. Valitse Hiljennä häiriöt.
  4. Ota Hiljennä häiriöt käyttöön tai poista se käytöstä.

Pyyhkäisyn suunnan muuttaminen ja kappaleiden ohittamisen lopettaminen

1. Avaa Pixel 4:llä Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Järjestelmä Ja sitten Motion Sense.
  3. Valitse Ohita kappaleita.
    • Jos haluat vaihtaa pyyhkäisyn suuntaa, valitse Pyyhkäisyn suunta.
    • Laita se pois päältä valitsemalla Ohita kappaleita.

Pikaeleiden ongelmien korjaaminen

Jos pikaeleet eivät toimi:

• Poista puhelimen kotelo tai näytönsuojus. Käytä koteloa tai suojusta, joka ei peitä näytön yläreunaa.
  • Poista Motion Sense käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön. Lue lisää Motion Sensen käyttöönotosta ja käytöstä poistamisesta.
  • Sammuta puhelimen virta ja käynnistä puhelin uudelleen.
  • Varmista, että olet maassa, jossa Motion Sense on hyväksytty. Motion Sense toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Singaporessa, Australiassa, Taiwanissa, Japanissa ja useimmissa Euroopan maissa. Jos matkustat maahan, jossa sitä ei ole hyväksytty, se ei toimi.