Styr din Pixel uden at røre den

Hvis du har en Pixel 4, kan telefonen registrere, når du er i nærheden, ved hjælp af Motion Sense. Ved at bruge bevægelser kan du hurtigt foretage handlinger på din telefon, uden at du behøver at låse skærmen op.

Vigtigt! Hvis batterisparefunktionen eller flytilstand aktiveres, deaktiveres Motion Sense automatisk.

Slå Motion Sense til eller fra

1. Åbn appen Indstillinger på din Pixel 4.
  2. Tryk på System Og så Motion Sense.
  3. Aktivér Motion Sense.

Når Motion Sense er tændt og i brug:

• Lyser toppen af skærmen nogle gange blåt. Lyset indikerer, at du kan bruge et håndtegn, eller at du netop har brugt et håndtegn.
  • Motion Sense kan registrere, når du er i nærheden, men ikke hvem du er.
  • Motion Sense er ikke et kamera.
  • Alle Motion Sense-processer sker på din telefon. Der sendes ingen data vedrørende sensorsignaler til Google.

Du kan foretage hurtigere handlinger ved hjælp af håndtegn

Slå forstyrrende lyde fra

Du kan vifte med hånden foran telefonskærmen for at udsætte en alarm, stoppe en timer eller ignorere et opkald.

1. Indstil en alarm, indstil en timer, eller modtag et opkald.
  2. Når alarmen eller opkaldet lyder, skal du vifte én gang med hånden over skærmen.

Viftebevægelsen vil ikke stoppe alarmen eller afvise opkaldet. Telefonen udsætter derimod alarmen, sætter ringetonen på lydløs eller skruer ned for lyden, når du rækker ud efter telefonen.

Spring sange over

Du kan vifte med hånden over skærmen for at springe en sang over eller gå tilbage til en tidligere afspillet sang. Denne bevægelse virker i de fleste musikapps, og den virker også, selvom appen er lukket, eller skærmen er slukket.

1. Afspil en sang i en musikapp.
  2. Du kan springe til næste sang ved at vifte hånden over skærmen fra venstre mod højre.
  3. Du kan gå tilbage til den forrige sang ved at vifte hånden over skærmen fra højre mod venstre.

Afspil eller sæt musik på pause

Tryk på den øverste del af din telefon for at sætte en sang på pause eller afspille den. Denne bevægelse virker i de fleste musikapps, og den er deaktiveret som standard.

Afspil en sang i en musikapp, og gør derefter følgende:

• Tryk over skærmen for at sætte sangen på pause.
  • Hvis du vil fortsætte afspilningen af sangen, skal du trykke over skærmen igen.

Skift indstillinger for håndtegn

Aktivér skærmen, når du er i nærheden

Din telefon kan vise klokken og dine notifikationer, når den registrerer, at du er i nærheden.

1. Åbn appen Indstillinger på din Pixel 4.
  2. Tryk på System Og så Motion Sense.
  3. Under "Aktiv låseskærm":
    • Slå Ræk ud efter telefonen til for at tænde skærmen, når du rækker ud efter enheden.
    • Hvis skærmen skal forblive aktiv, når du er tæt på enheden, skal du trykke på Inaktiv låseskærm og derefter Aktiveres, når du er tæt på eller Altid tændt.

Slå forstyrrende lyde til eller fra

1. Åbn appen Indstillinger på din Pixel 4.
  2. Tryk på System Og så Motion Sense.
  3. Tryk på Slå forstyrrende lyde fra.
  4. Slå forstyrrende lyde fra eller til.

Skift strygeretning, eller stop med at springe sange over

1. Åbn appen Indstillinger på din Pixel 4.
  2. Tryk på System Og så Motion Sense.
  3. Tryk på Spring sange over.
    • Tryk på Strygeretning for at skifte strygeretning.
    • Tryk på Spring sange over for at deaktivere funktionen.

Løs problemer med håndtegn

Hvis håndtegn ikke virker:

• Fjern dit telefoncover eller din skærmbeskyttelse. Brug et cover eller en skærmbeskyttelse, der ikke blokerer toppen af skærmen.
  • Deaktiver Motion Sense, og aktivér så funktionen igen. Se, hvordan du slår Motion Sense til og fra.
  • Sluk telefonen, og tænd den igen.
  • Tjek, om Motion Sense er godkendt i dit land. Motion Sense virker i øjeblikket i Australien, Canada, Japan, Singapore, Taiwan, USA og de fleste europæiske lande. Hvis du rejser til et land, hvor funktionen ikke er godkendt, kan du ikke bruge den.