Je identiteit bevestigen met je Pixel-telefoon

Als u inlogt vanaf een andere locatie dan normaal, kunnen we u vragen een code in te voeren die u op uw telefoon krijgt. Op die manier kunnen wij controleren of u de eigenaar van het account bent.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 8.0 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

Je Google-account verifiëren

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Google en dan Je Google-account beheren.
  3. Scroll naar rechts en tik op Beveiliging en dan Beveiligingscode.
    • Voer zo nodig het wachtwoord van je telefoon in en kies het account.
  4. Er wordt een code van tien cijfers weergegeven.
  5. Voer de code in op de telefoon waarop je wilt inloggen en tik op Doorgaan.
Tip: U heeft geen internetverbinding of mobiele service nodig om codes te ontvangen.