Henkilöllisyytesi vahvistaminen Pixel-puhelimella

Jos kirjaudut sisään epätavallisesta sijainnista, voimme pyytää sinua lisäämään koodin, jonka saat puhelimesi kautta. Tämä auttaa varmistamaan, että olet tilin omistaja.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.0:a ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Google-tilin vahvistaminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  3. Vieritä oikealle ja valitse Tietoturva ja sitten Turvakoodi.
    • Lisää tarvittaessa puhelimen salasana ja valitse tili.
  4. Näet kymmennumeroisen koodin.
  5. Lisää koodi sillä puhelimella, jolla haluat kirjautua sisään, ja valitse Jatka.
Vinkki: Koodin saaminen ei edellytä internetyhteyttä tai mobiilipalvelua.

Muita lähteitä