Løs et problem med en installeret app, der ikke fungerer på en Pixel-telefon

Prøv følgende trin, hvis en af de apps, der er installeret på din telefon, har disse problemer:

• Går ned.
  • Kan ikke åbnes.
  • Svarer ikke.
  • Virker ikke korrekt. Hvis den app, der ikke virker, er en instant app, kan du prøve disse fejlfindingstrin i stedet.

Efter hvert trin skal du genstarte din telefon for at se, om problemet er løst.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.1 eller nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Trin 1: Genstart og opdater

Genstart telefonen
  1. Genstart telefonen.
    • På en Pixel 5a eller ældre: Hold afbryderknappen nede i ca. 30 sekunder, eller indtil telefonen genstarter.
    • På en Pixel 6 eller nyere, herunder Fold: Hold afbryderknappen og knappen Lydstyrke op nede i et par sekunder.
  2. Tryk på Genstart Genstart.
Søg efter Android-opdateringer
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på System og derefter Softwareopdatering.
  3. Når opdateringsstatussen vises på skærmen, skal du følge vejledningen.
Opdater appen

Tjek, om der er en tilgængelig opdatering til Kamera-appen:

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enheder.
  4. Installer alle tilgængelige opdateringer til Pixel-kameraet under "Tilgængelige opdateringer".

Tjek, om der er en tilgængelig Android-systemopdatering:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på System.
  3. Tryk på Softwareopdateringer.
  4. Tryk på Systemopdatering.
  5. Tryk på Søg efter opdateringer.

Trin 2: Tjek, om der er større problemer med en app

Tving appen til at standse
  1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og derefter Se alle apps.
  3. Tryk på appen og derefter Tving til at standse og derefter OK

Tip! Hvis der fortsat er problemer, efter du har tvunget appen til at standse, kan det være nødvendigt at kontakte udvikleren. Se, hvordan du kontakter en udvikler.
Ryd appens cache

Du kan frigøre plads ved at slette cachelagrede data, så midlertidige filer fjernes. Dette er en kortsigtet løsning. Med tiden vil der igen ophobes flere cachedata.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og derefter Se alle apps.
  3. Tryk på appen.
  4. Tryk på Lagerplads og cache og derefter Ryd cache.
Tip! Hvis der fortsat er problemer, efter du har tvunget appen til at standse, kan det være nødvendigt at kontakte udvikleren. Se, hvordan du kontakter en udvikler.
Ryd appens data

Advarsel! Alle data, der er gemt i denne app, slettes.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og derefter Se alle apps.
  3. Tryk på appen.
  4. Tryk på Lagerplads og cache og derefter Ryd lagerplads eller Ryd data og derefter OK.
Tip! Hvis der fortsat er problemer, efter du har tvunget appen til at standse, kan det være nødvendigt at kontakte udvikleren. Se, hvordan du kontakter en udvikler.
Kontakt appudvikleren
  • Hvis du ikke kan opdatere nogen apps, eller hvis du har problemer med Google-apps, kan du kontakte Google Play.
  • Hvis du har problemer med én app, men kan bruge andre apps uden problemer, bør du kontakte appudvikleren.
Afinstaller appen

Advarsel! Alle data, der er gemt i denne app, slettes.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Apps og derefter Se alle apps.
  3. Tryk på appen.
  4. Tryk på Afinstaller og derefter OK.

Tip! Hvis du vil bruge appen igen, kan du prøve at geninstallere den. Se, hvordan du geninstallerer apps.

Relaterede ressourcer