Resoldre problemes amb una aplicació instal·lada en un telèfon Pixel i que no funciona

Prova de seguir aquests passos si una aplicació instal·lada al telèfon té algun d'aquests problemes:

Després de cada pas, reinicia el telèfon per veure si s'ha resolt el problema.

Nota: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.1 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Pas 1: reinicia i actualitza el dispositiu

Reinicia el telèfon
  1. Reinicia el telèfon.
    • En dispositius Pixel 5a i models anteriors: mantén premut el botó d'engegada durant uns 30 segons o fins que el telèfon es reiniciï.
    • En dispositius Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold: mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons.
  2. Toca Reinicia Reinicia.
Comprovar si hi ha actualitzacions d'Android
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. A prop de la part inferior, toca Sistema i, a continuació, Actualització de programari.
  3. Quan es mostri l'estat d'actualització a la pantalla, segueix els passos.
Actualitzar l'aplicació

Per comprovar si hi ha cap actualització disponible per a l'aplicació Càmera:

1. Obre l'aplicació Google Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toca la icona de perfil.
  3. Toca Gestiona les aplicacions i els dispositius.
  4. A "Actualitzacions disponibles", instal·la les actualitzacions disponibles per a Càmera Pixel.

Per comprovar si hi ha alguna actualització del sistema Android disponible:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Sistema.
  3. Toca Actualitzacions de programari.
  4. Toca Actualització del sistema.
  5. Toca Comprova actualitzacions.

Pas 2: comprova si hi ha un problema més important amb l'aplicació

Forçar l'aturada de l'aplicació
  1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació i, a continuació, Força l'aturada i, a continuació, D'acord.

Consell: si continues tenint problemes amb l'aplicació després de forçar-ne l'aturada, contacta amb el desenvolupador de l'aplicació. Obtén informació sobre com pots contactar amb un desenvolupador.
Esborrar la memòria cau de l'aplicació

En esborrar les dades de la memòria cau, es pot alliberar l'espai necessari ja que se suprimeixen els fitxers temporals del dispositiu. Es tracta d'una solució a curt termini. Amb el temps, les dades desades a la memòria cau es tornaran a acumular.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació.
  4. Toca Emmagatzematge i memòria cau i, a continuació, Esborra la memòria cau.
Consell: si continues tenint problemes amb l'aplicació després de forçar-ne l'aturada, contacta amb el desenvolupador de l'aplicació. Obtén informació sobre com pots contactar amb un desenvolupador.
Esborrar les dades de l'aplicació

Precaució: s'esborraran totes les dades desades a l'aplicació.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació.
  4. Toca Emmagatzematge i memòria cau i, a continuació, Esborra emmagatzematge o Esborra les dades i, a continuació, D'acord.
Consell: si continues tenint problemes amb l'aplicació després de forçar-ne l'aturada, contacta amb el desenvolupador de l'aplicació. Obtén informació sobre com pots contactar amb un desenvolupador.
Contactar amb el desenvolupador de l'aplicació

Si has baixat l'aplicació de Google Play Store, pots fer el següent:

Desinstal·lar l'aplicació

Precaució: s'esborraran totes les dades desades a l'aplicació.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Aplicacions i, a continuació, Mostra totes les aplicacions.
  3. Toca l'aplicació.
  4. Toca Desinstal·la i, a continuació, D'acord.

Consell: si vols tornar a utilitzar l'aplicació, pots provar de reinstal·lar-la. Obtén informació sobre com pots reinstal·lar aplicacions.