Irrota laturi- tai Nestettä tai likaa ‑ilmoitukseen johtavan ongelman korjaaminen

Jos puhelimen USB-C-portti tai latausjohto kuumenee liikaa tai jos puhelin havaitsee nestettä tai likaa USB-C-portissa, näet jommankumman näistä ilmoituksista:
  • Irrota laturi
  • Nestettä tai likaa USB-portissa

Vaihe 1: Irrota laturi ja kuulokkeet

Tärkeää: Ole varovainen, sillä latausjohto voi olla kuuma.

Jos puhelin on latauksessa:

1. Irrota virtalähde seinästä.
  2. Anna puhelimen jäähtyä muutaman minuutin ajan.
  3. Irrota latausjohto puhelimesta.

Jos käytät USB-C-kuulokkeita, irrota kuulokkeet USB-C-portista.

Vaihe 2: Tarkista USB-C-portti ja johto

Tutki, onko USB-C-portissa ja johdossa kosteutta tai likaa. Älä laita mitään niiden sisään.

• Jos portti tai latausjohto on kostea, sammuta puhelin. Aseta se tasaiselle alustalle kuivumaan huoneenlämmössä.
  • Jos portin tai latausjohdon sisällä on likaa, napauta sitä kevyesti kättäsi vasten portti alaspäin poistaaksesi lian.

Jos USB-C-portti näyttää puhtaalta ja kuivalta

Jos näet Irrota laturi ‑ilmoituksen, sammuta puhelin. Anna sen jäähtyä muutaman minuutin ajan ennen kuin käynnistät sen uudelleen.

Jos näet Nestettä tai likaa ‑ilmoituksen, odota muutama minuutti, kunnes näet ilmoituksen, että USB-portin käyttö on sallittua.

Jos USB-C-portti näyttää vioittuneelta

Jos puhelimen USB-C-portti näyttää palaneelta, sulaneelta tai syöpyneeltä, lue, kuinka voit jättää takuuvaatimuksen tai löytää valtuutetun korjauspalvelun.

Jos latausjohto näyttää vioittuneelta

Lopeta sen käyttö ja tilaa korvaava johto Google Storesta.

Tärkeää: Käytä puhelimen mukana tullutta johtoa.

Jos puhelin on liian kuuma koskettavaksi

Ota meihin yhteyttä eri puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Jos ilmoitus näkyy uudelleen tai ei poistu ollenkaan

• Irrota laturi: Jos tämä ilmoitus näkyy useammin kuin kerran, ota meihin yhteyttä ohjeiden mukaisesti.
  • Nestettä tai likaa: Jos tämä ilmoitus näkyy yli kahden tunnin ajan, ota meihin yhteyttä ohjeiden mukaisesti.