Handbok om säkerhet och föreskrifter (Pixel Stand)

Grundläggande säkerhet

Varning VARNING! INFORMATION OM HÄLSA OCH SÄKERHET: LÄS INNAN DU ANVÄNDER ENHETEN FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR PERSONSKADA, OBEHAG, SKADOR PÅ EGENDOM, INKLUSIVE SKADOR PÅ MOBILEN, OCH ANDRA RISKER

Följ säkerhetsråden nedan för att undvika skador på enheten, tillbehör och anslutna enheter samt för att minska risken för
personskada, obehag, skador på egendom och andra potentiella
risker.

• Hantera Pixel Stand varsamt. Du kan skada enheten om du monterar isär, tappar, böjer, bränner, krossar eller sticker hål på den. Om du använder en skadad enhet finns risk för överhettning eller personskador. Utsätt inte Pixel Stand för vätskor eftersom det kan orsaka kortslutning och överhettning. Försök inte torka enheten med en extern värmekälla om den blir blöt. Pixel Stand fungerar bäst i temperaturer mellan 0 °C och 35 °C och ska förvaras i temperaturer mellan -20 °C och 45 °C. Utsätt inte Pixel Stand för högre temperaturer än 45 °C eftersom det kan skada produkten och medföra brandrisk. Undvik att använda den trådlösa laddaren i direkt solljus.
  • Nätadaptern samt Pixel Stand ska vara placerade på väl ventilerade platser när de används eller laddas. Om skadade sladdar eller nätadaptrar används eller om du laddar enheten i fuktiga miljöer kan det uppstå risk för brand, elektriska stötar, personskada eller skada på den trådlösa laddaren eller annan egendom. När den trådlösa laddaren används ska nätadaptern vara lättåtkomlig och ansluten till ett uttag nära den trådlösa laddaren. Denna produkt är avsedd att användas med en certifierad, begränsad spänningskälla (LPS) enligt IEC 60950-1 märkt 5 V DC max 3 A, 9 V DC max 2 A eller både och. Använd bara den trådlösa laddaren med den medföljande nätadaptern och sladden eller med kompatibla laddningstillbehör från Google Store. Om du använder laddningstillbehör som inte är kompatibla kan det orsaka brand, elektriska stötar, personskada eller skada på den trådlösa laddaren.

• Du kan ladda alla Qi-kompatibla enheter eller mobiler med Pixel Stand. Placera inte metallföremål eller magnetiska föremål mellan den trådlösa laddaren och enheten som ska laddas. Det kan leda till att föremålet hettas upp eller att enheten inte laddas som den ska. Exempel på sådana föremål är mynt, smycken och kreditkort. Om du använder ett mobilfodral av metall eller ett magnetiskt fodral ska du ta bort det innan du använder mobilen med en trådlös laddare, eftersom det kan orsaka överhettning eller att mobilen inte laddas ordentligt.

Korrekt hantering och användning

Anslut inga sladdar, adaptrar eller något annat till mobilens USB-port medan den laddas trådlöst.

Ha inte enheten närmare kroppen än 20 cm, det avstånd som enheten har testats för enligt bestämmelserna för radiofrekvent strålning.

Hjälp och support

Om du behöver onlinehjälp och support besöker du g.co/pixelstand/help. Om du vill kontakta kundtjänst besöker du g.co/pixelstand/support

Tillverkarens adress

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Efterlevnad av FCC- och ISED-reglerna

Enheten uppfyller ISED (Innovation, Science and Economic Development) Kanadas RSS-standard för utrustning som är undantagen från licens. Enheten uppfyller kraven enligt avsnitt 15 i FCC-reglerna. Användning sker på följande två villkor:

1. Enheten får inte orsaka skadliga störningar.
  2. Enheten måste tåla eventuella störningar, inklusive störningar som kan orsaka oönskad drift.

Efterlevnad av EMC-direktivet

Viktigt! Enheten och nätadaptern uppfyller kraven för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) enligt tester utförda under förhållanden där kompatibel kringtrustning och isolerade kablar användes mellan systemkomponenter. Det är viktigt att du använder kompatibel kringutrustning och isolerade kablar mellan systemkomponenter för att minska risken för störningar i radio- och tv-apparater och annan elektronisk utrustning. Ändringar eller modifieringar av produkten som inte har godkänts av Google kan göra den inkompatibel med EMC-direktivet och direktivet för trådlös utrustning och upphäva din rätt att använda produkten.

Pixel, Google, G-logotypen, Pixel Stand och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC.
Pixel Stand har designats av Google och tillverkats i Kina.

EU – meddelande om efterlevnad

Försäkran om överensstämmelse

Försäkran om överensstämmelse (sida 1 av 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 1 (English)

Försäkran om överensstämmelse (sida 2 av 2)

Regulatory > Declaration of Conformity 2018 > Page 2 (English)