Konfigurer og brug dine Pixel USB-C-øretelefoner

Du kan lytte til medier som f.eks. musik, videoer, lydbøger og podcasts med dine digitale Pixel USB-C-øretelefoner. Hvis du bruger en telefon eller en anden enhed, kan du også trykke på en knap for at få hjælp af Google-assistenten.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Inden du bruger dine øretelefoner

Dine Pixel USB-C-øretelefoner kan bruges sammen med mange forskellige enheder, bl.a. telefoner. Hvis du bruger øretelefonerne sammen med en anden enhed:

• Tjek, at enheden har en USB-C-port.
  • Sørg for, at enheden bruger digital USB-C-lyd. Det kan du finde ud af ved at tjekke enhedens tekniske specifikationer eller kontakte producenten.
  • Tjek enhedens lydindstillinger. På nogle enheder skal du aktivere lyden via USB-C-porten. På nogle enheder kan du ikke modtage opkald med dine øretelefoner.
  • Hvis du bruger en telefon, skal du sikre dig, at den har den nyeste version af Android. Se, hvordan du opdaterer din Android-version.

Tilpas pasformen

Du kan ændre formen på øretelefonerne, så de passer bedre til dine ører. Tilpas dem ved at trække forsigtigt i ledningen direkte over eller under hver øretelefon.

Se, hvordan du tilpasser øretelefonerne til dine ører

Tilpas dine Pixel USB-C-øretelefoner

Juster lydstyrken, eller afspil medier

Der sidder en styringsenhed på ledningen. Mens du har øretelefonerne i ørerne og lytter til indhold, kan du bruge enheden til følgende:

• Skru op for lyden: Tryk øverst på styringsenheden.
  • Skru ned for lyden: Tryk nederst på styringsenheden.
  • Afspil eller sæt afspilningen på pause: Tryk på midterknappen.
  • Gå til næste sang, eller spol frem: Tryk to gange på midterknappen.
  • Genstart en sang, eller gå tilbage: Tryk tre gange på midterknappen.

Få hjælp af Google Assistent

Vigtigt! Du kan foretage disse anmodninger på telefoner med Android-version 9.0 eller nyere. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.

Konfigurer din Google-assistent

1. Slut dine Pixel USB-C-øretelefoner til telefonen.
  2. Start konfigurationen:
    • Hvis du får en notifikation med meddelelsen "Pixel USB-C-øretelefoner er tilsluttet", skal du trykke på Afslut konfiguration.
    • Hvis notifikationen ikke vises, skal du holde knappen Hjem Hjem nede. Tryk derefter på Afslut konfigurationen af høretelefoner.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Bed Google Assistent om hjælp eller oplysninger

1. Hold midterknappen på styringsenheden nede.
  2. Stil et spørgsmål, eller foretag en anmodning. Du kan f.eks. Sige "Hvordan er vejret?" eller "Fortæl mig en vittighed".
  3. Løft fingeren.
  4. Der lyder en ringen, og derefter får du svaret på dit spørgsmål. Der vises ikke nogen nye oplysninger på enhedens skærm.
Tip! Du kan bede Google Assistent om at læse dine notifikationer højt, oversætte det, du siger, og meget mere. Se, hvad du kan spørge Google-assistenten om.

Hør notifikationer, og få oversat det, du siger

Hør klokkeslættet og dine seneste notifikationer

Hvis du vil have klokkeslættet og dine seneste notifikationer læst højt, skal du holde den øverste del af styringsenheden nede i et par sekunder.

Sådan gør du, hvis dine notifikationer ikke læses højt, når du holder den øverste del af styringsenheden nede:

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Enheder Og så Pixel USB-C-øretelefoner.
  3. Valgfrit: Hvis du vil høre oplysninger, selvom skærmen er låst, skal du aktivere Tillad svar, når telefonen er låst.
  4. Tryk på Aktivér notifikationsadgang Og så Google.
  5. Aktivér Giv adgang til notifikationer.
    • Valgfrit: Vælg andre apps, som du vil høre notifikationer fra.

Oversæt en tosproget samtale

Vigtigt! Inden du tilslutter øretelefonerne, skal du sikre dig, at der er skruet op for lyden på telefonen.

Trin 1: Åbn Google Oversæt

1. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du downloade og åbne appen Google Oversæt. Følg den konfigurationsvejledning, der vises.
  2. Sig "Ok Google", eller hold knappen Hjem Hjem nede.
  3. Bed Google Assistent om at oversætte det, du siger, til et andet sprog. Du kan f.eks. Sige "Hjælp mig med at tale spansk". Appen Google Oversæt åbnes.

Trin 2: Tal til en person på et andet sprog

1. Hold midterknappen på øretelefonernes styringsenhed nede.
  2. Tal på det sprog, der er angivet over ikonet for øretelefoner Høretelefoner.
  3. Når du er færdig med at tale, skal du slippe midterknappen.
  4. Oversættelsen afspilles fra din telefons højttalere, så den anden person også kan høre den.

Trin 3: Hør svaret

1. Hold knappen Indtal Indtal inde.
  2. Når du hører en ringen, skal du bede den anden person om at tale på det sprog, der er angivet over mikrofonen Indtal.
  3. Når personen har talt færdig, skal du løfte fingeren.
  4. Oversættelsen afspilles nu i dine øretelefoner.

Tip! Hvis du ikke kan høre oversættelsen, skal du skrue op for lyden. Det er muligvis nødvendigt at frakoble øretelefonerne og derefter skrue op for lyden.

Stop med at høre Google Assistent i øretelefonerne

1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Enheder Og så Pixel USB-C-øretelefoner.
  3. Deaktiver Få hjælp fra Google.