Informació i ajuda per protegir la pantalla d'un telèfon Pixel

La majoria de telèfons intel·ligents de gamma alta fan servir pantalles OLED (díode electroluminescent orgànic). Les pantalles OLED dels telèfons Pixel mostren colors d'alta qualitat, brillants i nítids.

A continuació s'explica com funciona la pantalla d'un telèfon Pixel i com pots protegir-la.

Evitar l'efecte de pantalla cremada

A continuació t'indiquem els passos que pots seguir per provar d'evitar l'efecte de pantalla cremada:

Entendre la pantalla d'un telèfon Pixel

Per què canvia el color?

Quan es mira una pantalla OLED des de determinats angles, els colors canvien lleugerament. Els telèfons Pixel 3 i Pixel 3a minimitzen aquest canvi a través del calibratge del color que s'aplica durant el procés de fabricació.

Tot i això, pot ser que amb el temps les pantalles OLED experimentin canvis en el color. Aquest comportament és normal

Entendre el retall de pantalla (només Pixel 3 XL)

El retall de pantalla, o tall, maximitza la mida de la pantalla del telèfon Pixel 3 XL. La pantalla també inclou dues càmeres, un sensor de llum, un altaveu i un micròfon.

Pots canviar la configuració del retall de pantalla a Opcions per a desenvolupadors. Tingues en compte que en activar aquestes opcions és possible que es modifiquin altres configuracions del telèfon. Obtén informació sobre les opcions per a desenvolupadors.

Per què es produeix l'efecte de pantalla cremada?

L'efecte de pantalla cremada provoca que es vegi una versió atenuada d'una imatge anterior, encara que s'estigui mostrant una altra imatge.

Les pantalles dels telèfons Pixel estan dissenyades i provades per reduir aquest efecte tant com sigui possible perquè no t'afecti quan facis servir el telèfon. Tot i això, si es manté una mateixa imatge a la pantalla durant molta estona amb un nivell de brillantor alt, és possible que els colors es vegin afectats o que es produeixi l'efecte de pantalla cremada.