Finn ut hvilken musikk som spilles av i nærheten

For å finne ut mer om musikk du hører i nærheten, kan du identifisere en sang automatisk med Pixel-telefonen din.

• Med Spilles nå-funksjonen kan du få informasjon om sanger som spilles av i nærheten. Du kan også se en liste over sanger du har spilt av og delt, søkt etter eller hørt på dem.
  • Du kan se varsler uansett om telefonen er låst eller ikke.

Viktig:

Hvordan får jeg sanginformasjon automatisk?

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Spilles nå.
  3. Slå på Identifiser sanger som spilles av i nærheten.
    • Sørg for at telefonen er ladet og koblet til wifi.
  4. Vent i noen minutter mens telefonen laster ned sangdatabasen.
  5. Etter nedlastingen identifiserer telefonen automatisk sanger som spilles av i nærheten, og viser dem på låseskjermen.
  6. Slik kan du finne ut mer om sanger:
    • Trykk på navnet og artisten for sangen som vises, på låseskjermen.
    • Hvis du bruker telefonen, viser du varselet øverst, og så trykker du på sangvarselet.

Hvordan bruker jeg Spilles nå til å finne sanger jeg nylig har hørt?

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Spilles nå.
  3. Trykk på Spilles nå-logg.
  4. Du får en liste over sanger som Spilles nå nylig har identifisert.
  5. For å dele en sang eller lytte til den i en musikkapp, trykk på sangen. På Pixel 3 eller nyere, inkludert Fold, kan du også velge flere sanger du vil
    • lytte til i en musikktjeneste
    • dele
    • slette fra listen

Hvordan får jeg enda mer musikk?

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Pixel 4 eller nyere.

Telefonen kan identifisere mye musikk automatisk. Hvis det finnes spor som ikke er på telefonen, kan du søke etter dem manuelt på Google med musikksøk.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Spilles nå.
  3. Slå på Vis en søkeknapp på låseskjermen.
  4. Hvis telefonen ikke kan identifisere en sang, kan du søke etter den. For å søke etter en sang, trykk på musikksøk på låseskjermen.

Hvordan angir jeg en sang som favoritt?

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig for Pixel 3a eller nyere, inkludert Fold.

Du kan legge til sanger som spilles av i nærheten, i Spilles nå-favorittlisten din direkte fra låseskjermen.

Trykk på musikknoten ved siden av sangtittelen på låseskjermen. Et hjerte blir lagt til ved musikknoten. For å fjerne sangen fra favorittene, trykk på musikknoten på nytt.

Slik gjennomgår du favorittsangene dine:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Spilles nå.
  3. Trykk på Spilles nå-logg og så Favoritter.
  4. For å fjerne en sang fra favorittlisten, trykk på hjertet red heart icon.

Hvordan kan jeg endre hvor varsler vises?

Du kan slå av sangvarsler hvis du ikke vil se dem øverst på skjermen din.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Lyd og vibrering og så Spilles nå og så Varsler.
  3. Slå av Varsler for gjenkjent musikk. Sanginformasjon vises fremdeles på låseskjermen.

Hvordan fungerer Spilles nå?

På alle Pixel-telefoner

Når musikk spilles av i nærheten, sammenligner telefonen din et par sekunder av musikken med biblioteket på enheten for å prøve å gjenkjenne sangen. Denne prosessen skjer på telefonen din og er privat for deg.

For å gjøre det enklere å gjenkjenne sanger samler Spilles nå inn noe informasjon, for eksempel prosentandelen for hvor ofte Spilles nå klarer å gjenkjenne musikk. Spilles nå samler bare inn denne informasjonen hvis du har delt bruks- og diagnostikkdata med Google. Finn ut hvordan du oppdaterer innstillingene dine for bruk og diagnostikk.

på Pixel 4 eller nyere (inkludert Fold) med samlet statistikk
På Pixel 4 eller nyere telefoner blir bruk av funksjonen og antall sanger som gjenkjennes, aggregert med teknologi som ivaretar personvernet. Dette kalles samlet statistikk. Dette brukes til å forbedre Spilles nå-funksjonen og sangdatabasen, slik at den oftere gjenkjenner det som spilles. Google kan aldri se hvilke sanger du hører på, bare de mest populære sangene i forskjellige regioner. Finn ut mer om samlet teknologi.
Hvis du har delt bruks- og diagnostikkdata med Google, deles antall gjenkjente sanger med Google. Finn ut hvordan du oppdaterer innstillingene dine for bruk og diagnostikk.
Hvis du slår på «Vis en søkeknapp på låseskjermen», mottar Google et kort, digitalt lydfingeravtrykk for å identifisere det som spilles, hver gang du trykker for å søke.