Find ud af, hvilken musik der afspilles i nærheden af dig

Hvis du vil have flere oplysninger om den musik, du hører omkring dig, kan din Pixel-telefon automatisk identificere en sang.

• Med funktionen Find sangen kan du få oplysninger om sange, der afspilles i nærheden. Du kan også få en liste over sange, du har afspillet, og dele, søge efter eller lytte til dem.
  • Du kan finde notifikationer, uanset om din telefon er låst eller ej.

Vigtigt!

Hvordan får jeg sangoplysninger automatisk?

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Find sangen.
  3. Aktivér Identificer sange, der afspilles i nærheden.
    • Sørg for, at din telefon er opladet og har forbindelse til Wi-Fi.
  4. Vent et par minutter, mens din telefon downloader sangdatabasen.
  5. Efter downloaden identificerer din telefon automatisk sange, der afspilles i nærheden af dig, og viser dem på din låseskærm.
  6. Sådan får du flere oplysninger om en sang:
    • På låseskærmen skal du trykke på navnet og kunstneren for den sang, der vises.
    • Hvis du bruger din telefon, kan du udvide notifikationerne øverst på skærmen og derefter trykke på notifikationen om sangen.

Hvordan bruger jeg Find sangen til at finde sange, jeg har hørt for nylig?

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Find sangen.
  3. Tryk på Historik for Find sangen.
  4. Du får vist en liste over sange, som Find sangen har identificeret for nylig.
  5. Du kan dele eller lytte til en sang i en musikapp ved at trykke på sangen. På Pixel 3 og nyere, herunder Fold, kan du også vælge flere sange for at:
    • Lytte til dem i en musiktjeneste
    • Dele dem
    • Slette dem fra din liste

Hvordan får jeg endnu mere musik?

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på Pixel 4 og nyere modeller.

Din telefon kan automatisk identificere en masse musik. Hvis der er numre, som ikke findes i sangdatabasen, kan du manuelt søge efter dem på Google ved hjælp af musiksøgning.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibrationog derefter Find sangen.
  3. Aktivér Vis søgeknappen på låseskærmen.
  4. Hvis din telefon ikke kan identificere en sang, kan du søge efter den. Du kan søge efter en sang ved at trykke på ikonet for musiksøgning på låseskærmen.

Hvordan angiver jeg en sang som favorit?

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på Pixel 3a og nyere, herunder Fold.

Du kan føje en sang, der afspilles i nærheden, til din liste over favoritter i Find sangen direkte fra din låseskærm.

Tryk på nodeikonet ud for sangtitlen på låseskærmen. Der tilføjes et hjerte ud for nodeikonet. Tryk på nodeikonet igen for at fjerne sangen fra dine favoritter.

Sådan gennemgår du dine favoritsange:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Find sangen.
  3. Tryk på Historik for Find sangen og derefter Favoritter.
  4. Tryk på hjertet red heart icon for at fjerne en sang fra listen over favoritter.

Hvordan ændrer jeg, hvor notifikationer vises?

Du kan deaktivere notifikationer om sange, hvis du ikke vil have dem øverst på skærmen.

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Find sangen og derefter Notifikationer.
  3. Deaktiver Notifikationer om musik, der genkendes. Sangoplysningerne vises stadig på din låseskærm.

Hvordan fungerer Find sangen?

På alle Pixel-telefoner

Når der afspilles musik omkring dig, sammenligner din telefon et par sekunder af musikken med dens bibliotek for at genkende sangen. Denne handling er privat og sker kun på din telefon.

Find sangen indsamler nogle oplysninger for bedre at kunne genkende sange, f.eks. hvor stor en procentdel af gangene funktionen genkender musik korrekt. Find sangen indsamler kun disse oplysninger, hvis du deler brug og diagnostik med Google. Se, hvordan du opdaterer indstillingerne for brug og diagnostik.

På Pixel 4 og nyere (herunder Fold) med samlet analysering
En teknologi til samlet analysering, som beskytter dine personlige oplysninger, anvendes på Pixel 4 og nyere telefoner i forbindelse med brug af funktionen Find sangen og optælling af antallet af genkendte sange. Denne teknologi anvendes til at forbedre funktionen Find sangen og den tilknyttede sangdatabase, så funktionen oftere kan genkende sange. Google kan ikke se, hvad du specifikt lytter til, men kun hvilke sange der er mest populære i de forskellige områder. Få flere oplysninger om tilsluttet teknologi.
Hvis du deler brug og diagnostik med Google, deles antallet af genkendte sange med Google. Se, hvordan du opdaterer indstillingerne for brug og diagnostik.
Hvis du aktiverer "Vis søgeknappen på låseskærmen", modtager Google et kort, digitalt lyduddrag for at identificere, hvad der afspilles, hver gang du trykker for at søge.