Undgå vandskader på din Pixel-telefon

Pixel-telefoner, herunder Pixel Fold, er designet til at være vandafvisende. Normal slitage kan dog reducere enhedens evne til at afvise vand. Din Pixel-telefon holder længere, hvis du undgår handlinger, der kan medføre vandskader.

Du kan få oplysninger om telefonens vandafvisningsklassificering i de tekniske specifikationer.

Undgå vandskader

Sørg for, at din telefon er intakt

Hold din telefon tør

• Undgå at nedsænke din telefon i vand.
  • Undgå at lægge telefonen i vasken eller tage den med i bad, sauna eller badekar.
  • Undgå at tage telefonen med i et svømmebassin eller andet vand.
Tip! Brug en Bluetooth-højttaler til at lytte til din telefon på afstand, når du er i nærheden af vand eller damp.

Hvis du taber din telefon i vand

1. Fisk den op af vandet.
  2. Sluk den.
  3. Tør den med en blød klud.
  4. Læg den på en jævn overflade, så den kan tørre færdig ved stuetemperatur.

Hvis din telefon allerede er vandskadet

Reparationsmuligheder

Du kan reparere en beskadiget telefon. Få flere oplysninger om dine reparationsmuligheder.

Garantidækning

Skader som følge af ulykker eller eksterne årsager, f.eks. vandskade, er ikke omfattet af garantien. Få flere oplysninger om din garantidækning.