Evitar els danys causats per l'aigua en un telèfon Pixel

Els telèfons Pixel, inclòs Pixel Fold, estan dissenyats perquè siguin resistents a l'aigua, però el desgast habitual pot reduir aquesta característica. Per tal que el teu telèfon Pixel duri més, evita accions que puguin provocar danys causats per l'aigua.

Consulta les especificacions tècniques per obtenir informació sobre el grau de protecció contra l'aigua del telèfon.

Evitar els danys causats per l'aigua

Mantenir el telèfon intacte

Mantenir el telèfon sec

• No submergeixis el telèfon.
  • No fiquis el telèfon en cap pica, dutxa, sauna o banyera.
  • No fiquis el telèfon en cap piscina o massa d'aigua.
Consell: utilitza uns altaveus amb Bluetooth per escoltar el telèfon a distància si ets a prop d'una font d'aigua o vapor.

Si el telèfon cau a l'aigua

1. Treu-lo de l'aigua.
  2. Apaga'l.
  3. Eixuga'l amb un drap sec.
  4. Deixa'l en una superfície plana perquè s'acabi d'assecar a temperatura ambient.

Si el telèfon ja ha estat malmès per l'aigua

Opcions de reparació

Pots reparar un telèfon malmès. Obtén informació sobre les opcions de reparació.

Cobertura de la garantia

La garantia no cobreix els danys per accidents o causes externes, com ara els danys causats per l'aigua. Obtén informació sobre la cobertura de la teva garantia.