Je Pixel-telefoon aan- en uitzetten

U kunt uw telefoon in- en uitschakelen met de knop in de rechterbovenhoek. Ontdek waar u de aan/uit-knop op uw telefoon kunt vinden.

In- en uitschakelen

• Als je telefoon uitstaat, zet je deze aan door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden.
    • Op de Pixel 6 en hoger: Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat je een trilling voelt (in sommige gevallen tot 7 seconden).
  • Zo zet je de telefoon uit als deze aanstaat:
    • Op de Pixel 5a en eerder: Houd de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt. Tik daarna op het scherm op Uitzetten Aan/uit.
    • Op de Pixel 6 en hoger: Houd de aan/uit-knop en de knop Volume omhoog een paar seconden ingedrukt. Tik daarna op het scherm op Uitzetten Aan/uit.
    • Op de Pixel 6 en hoger: Als je het aan/uit-menu wilt openen door de aan/uit-knop ingedrukt te houden, ga je naar Instellingen. Tik op Systeem en dan Gebaren en dan De aan/uit-knop ingedrukt houden. Selecteer daarna Aan/uit-menu. Als je klaar bent, houd je de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt. Tik daarna op het scherm op Uitzetten Aan/uit.

Tip: Laad uw telefoon op voordat u deze inschakelt. Meer informatie over opladen

Het scherm in- en uitschakelen

Als u het scherm van uw telefoon wilt in- of uitschakelen terwijl uw telefoon is ingeschakeld, drukt u één keer op de aan/uit-knop.

Tip: Op sommige Pixel-telefoons kun je de tijd en bepaalde andere informatie bekijken, ook als het scherm uitstaat. Bekijk meer informatie over welke Pixel-telefoons en hoe je 'Altijd tijd en info tonen' aan- of uitzet.

Opnieuw opstarten

1. Start je telefoon opnieuw op.
    • Op de Pixel 5a en lager: Houd de aan/uit-knop ongeveer 30 seconden ingedrukt of totdat de telefoon opnieuw wordt opgestart.
    • Op de Pixel 6 en hoger, waaronder de Fold: Houd de aan/uit-knop en de knop Volume omhoog een paar seconden ingedrukt.
  2. Tik op Opnieuw opstarten Opnieuw opstarten.