Tænd og sluk din Pixel-telefon

Du kan tænde og slukke din telefon med den øverste knap på højre side. Se, hvor afbryderknappen sidder på din telefon.

Tænd og sluk telefonen

• Du kan tænde en slukket telefon ved at trykke på afbryderknappen og holde den inde i et par sekunder.
    • På Pixel 6 og nyere skal du holde afbryderknappen inde, indtil du hører en summen (der kan nogle gange gå op til 7 sekunder).
  • Sådan slukker du din telefon, når den er tændt:
    • På en Pixel 5a eller en ældre model: Sluk din telefon ved at holde afbryderknappen nede i et par sekunder. Tryk derefter på Sluk Afbryderknap på skærmen.
    • På Pixel 6 og nyere kan du slukke din telefon ved at holde afbryderknappen og knappen Lydstyrke op inde i et par sekunder. Tryk derefter på Sluk Afbryderknap på skærmen.
    • På en Pixel 6 eller en nyere model: Gå til Indstillinger for at åbne menuen for afbryderknappen, når du holder afbryderknappen nede. Tryk på System og derefter Bevægelser og derefter Hold fingeren på afbryderknappen. Vælg derefter menuen for afbryderknappen. Når det er gjort, skal du holde afbryderknappen inde i et par sekunder. Tryk derefter på Sluk Afbryderknap på skærmen.

Tip! Oplad din telefon, før du tænder den. Se, hvordan du oplader.

Sluk og tænd skærmen

Du kan tænde og slukke for din skærm, mens din telefon er tændt, ved at trykke på afbryderknappen én gang.

Tip! På nogle Pixel-telefoner kan du se, hvad klokken er, og finde andre oplysninger, selv når skærmen er slukket. Se, hvilke Pixel-telefoner det drejer sig om, og hvordan du aktiverer eller deaktiverer "Vis altid tidspunkt og info".

Genstart

1. Genstart telefonen.
    • På en Pixel 5a eller ældre: Hold afbryderknappen nede i ca. 30 sekunder, eller indtil telefonen genstarter.
    • På en Pixel 6 eller nyere, herunder Fold: Hold afbryderknappen og knappen Lydstyrke op nede i et par sekunder.
  2. Tryk på Genstart Genstart.