Obtenir una SIM i afegir-la en un telèfon Pixel

Pots connectar el telèfon a una xarxa mòbil amb una targeta nano-SIM o una eSIM activa. Si no n'hi ha cap, veuràs el missatge "No hi ha cap SIM". Obtén informació sobre com pots inserir la targeta SIM amb el nostre tutorial pas a pas.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Important: algunes targetes SIM més antigues no són compatibles amb els telèfons Pixel 8 i models posteriors. Si insereixes una SIM no admesa, rebràs el missatge "Aquesta SIM ja no és compatible. Contacta amb el teu operador per obtenir-ne una de nova".

Obtenir una targeta SIM

Tots els telèfons Pixel utilitzen targetes nano-SIM. Alguns telèfons Pixel també poden utilitzar targetes eSIM.

Si compres un telèfon Pixel a Google Store:

• Als EUA, pots optar per comprar-lo sense targeta SIM o bé amb una targeta SIM Verizon inserida prèviament. Si Verizon és el teu operador de telefonia mòbil, activa la targeta SIM al seu lloc web.
  • En altres països, el telèfon ve sense targeta SIM.

Utilitzar una targeta nano-SIM

• Contacta amb el teu proveïdor de serveis per a mòbils per obtenir una targeta nano-SIM. Si necessites saber-lo, consulta on pots trobar el número IMEI del telèfon.
  • Pots fer servir la targeta nano-SIM del teu telèfon actual en comptes d'obtenir-ne una de nova.

Utilitzar una eSIM

Alguns telèfons poden utilitzar targetes eSIM, segons el model i l'operador de telefonia mòbil. Per obtenir més informació, contacta amb el teu operador.

• Pixel 4 i versions posteriors: tots els telèfons poden utilitzar targetes eSIM.
  • Pixel 3a: els telèfons comprats amb el servei Verizon o al Japó no poden utilitzar targetes eSIM.
  • Pixel 3: no poden utilitzar targetes eSIM els telèfons comprats amb el servei dels operadors dels EUA o del Canadà que no siguin ni Sprint ni Google Fi. Els telèfons comprats a Austràlia, a Taiwan i al Japó tampoc són compatibles amb les targetes eSIM.
  • Pixel 2: només els telèfons comprats amb el servei Google Fi poden utilitzar targetes eSIM.
  • Pixel (2016): cap telèfon pot utilitzar targetes eSIM.

Inserir una targeta SIM

Amb el telèfon apagat:

1. Introdueix l'eina per extreure la targeta SIM al petit orifici de la vora superior esquerra del telèfon.
    Consell: als telèfons Pixel 3 (2018), la ranura de la targeta SIM és a la vora inferior.
  2. Pressiona amb fermesa i suavitat fins que la safata surti.
  3. Extreu la safata i col·loca-hi la targeta nano-SIM.
  4. Torna a inserir la safata a la ranura amb compte.

És possible que hagis de reiniciar el telèfon per tenir servei de telefonia mòbil. Per reiniciar un telèfon que està encès, prem el botó d'engegada durant uns 3 segons. A continuació, toca Reinicia Reinicia.

Insereix la targeta SIM

Cercar els números d'identificació del telèfon

Quan parlis amb el teu operador, és possible que hagis de proporcionar números d'identificació de Pixel, com ara el número IMEI1, l'IMEI2 o l'EID. Obtén informació sobre com pots trobar els números d'identificació dels telèfons Pixel.