Send tilbakemelding om Pixel-enheten din til Google

Du kan sende tilbakemelding om telefonen din til Google fra Innstillinger-appen. Denne informasjonen bidrar til å forbedre Googles produkter og tjenester for alle.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Send tilbakemeldingsrapporter

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Rull ned til bunnen og trykk på Om telefonen Og så Send tilbakemelding om enheten.
  3. Skriv inn tilbakemeldingen.
  4. For å inkludere systemloggene dine, merk av i «Ta med systemlogger»-boksen.Disse loggene er til hjelp for Google når du rapporterer om tekniske problemer.
  5. Trykk på Send Send. Meldingen, systeminformasjonen og e-postadressen din (hvis du er logget på) sendes til Google.