Bruk eller slett gjester

Du kan la andre få bruke telefonen din som gjest med gjesteprofilen. Gjester har ikke tilgang til all informasjonen på telefonen din. Finn ut mer om innstillinger for gjester.

Gjesteprofilen er tilgjengelig på mange telefoner, for eksempel Pixel og Nexus. Den er ikke tilgjengelig på alle Android-telefoner.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 5.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Bytt til en gjest på telefonen din

1. Åpne hurtiginnstillingene. Finn ut hvordan.
  2. Trykk på Bruker Logget på som.
  3. Trykk på Legg til gjest.
  4. Hvis du byttet til en eksisterende gjest
    • velger du Start på nytt for å la en ny gjest bruke telefonen, eller for å slette dataene fra forrige gjest
    • velger du Ja, fortsett for å beholde dataene fra forrige gjesteøkt

Avslutt gjesteøkter

Viktig: Når gjester er ferdig med å bruke telefonen din, bør de fjerne informasjonen sin fra den.

Sånn kan gjester fjerne dataene sine

1. Åpne hurtiginnstillingene. Finn ut hvordan.
  2. Trykk på Bruker Logget på som Og så Fjern gjest Og så Fjern.

Telefonen sletter alle dataene fra denne gjesten.

Slik kan eieren av telefonen fjerne gjester

1. Åpne hurtiginnstillingene. Finn ut hvordan.
  2. Trykk på Bruker Logget på som Og så Gjest Og så Start på nytt.

Telefonen sletter alle dataene fra den forrige gjesten.