Gasten gebruiken of verwijderen

Met het gastprofiel kunt u iemand anders uw telefoon laten gebruiken als gast. Een gast heeft geen toegang tot al uw gegevens op uw telefoon. Meer informatie over instellingen voor gasten

Het gastprofiel is beschikbaar op veel telefoons, zoals Pixel en Nexus. Het is niet op alle Android-telefoons beschikbaar.

Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 5.0 en hoger. Meer informatie over hoe u uw Android-versie controleert

Overschakelen naar een gast op uw telefoon

1. Open 'Snelle instellingen'. Meer informatie
  2. Tik op Gebruiker Ingelogd als.
  3. Tik op Gast toevoegen.
  4. Als u bent overgeschakeld naar een bestaande gast:
    • Als u een nieuwe gast uw telefoon wilt laten gebruiken of de gegevens van de vorige gast wilt verwijderen, kiest u Opnieuw beginnen.
    • Als u de gegevens van de vorige gastsessie wilt blijven gebruiken, kiest u Ja, doorgaan.

Een gastsessie beëindigen

Belangrijk: Als gasten klaar zijn met het gebruik van uw telefoon, moeten ze hun gegevens verwijderen van de telefoon.

Hoe gasten hun gegevens kunnen verwijderen

1. Open 'Snelle instellingen'. Meer informatie
  2. Tik op Gebruiker Ingelogd als En dan Gast verwijderen En dan Verwijderen.

Alle gegevens van deze gast worden verwijderd van de telefoon.

Hoe de eigenaar van de telefoon een gast kan verwijderen

1. Open 'Snelle instellingen'. Meer informatie
  2. Tik op Gebruiker Ingelogd als En dan Gast En dan Opnieuw beginnen.

Alle gegevens van de vorige gast worden verwijderd van de telefoon.